Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taltos0711
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Rendben, csinálok.
Ez a lefolyásos balhé nekem sosem jött össze. Ha 30 ml-t akarok lefőzni, akkor az 10 mp alatt lejön, de ha meg akarom tartani a rendes időt, akkor az kb 60 ml lesz... Itt jönne az, hogy oké, finomabb őrlemény kell, de attól meg teljesen béna lett az egész, keserű lett és alig lett valami crema-ja. Én itt arra gondoltam mindig, hogy ezeket az adatokat nem biztos, hogy nyomásfokozós és/vagy 15 bar-os gépre számolták... Bár inkább a nyomás lehet itt a mérvadóbb, lehet 9 bar-on kiadná a matek?! Nem tudom...Dallmayr Prodomo volt szerintem, aminél először feltűnt ez a dolog, azt kb 3 hónapja vásároltam. Szekrény tetején van tárolva eredeti csomagolásban zacskózáró csipesszel... Vannak ennél régebbi kávéim is (még keressük az ízvilágunkat
), azokkal nem jött elő ilyen gond. De kipróbálom akkor a legfrissebbel, hogy kizárjuk a döglött kávét 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), azokkal nem jött elő ilyen gond. De kipróbálom akkor a legfrissebbel, hogy kizárjuk a döglött kávét 
Mr.Csizmás