- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
#49155328 #3671 üzenetére
Ceruzatartónak vette tehát mind1is.
Gondolom a drága tollak meg a sok kiönteni vett kávé után nem maradt pénz rendes dobozra
Attól, hogy nem hc topik, a bolti tégla akkor is szar!
Mondjuk ahhoz pont nem is kell fórum, erre rájöhet az ember magától is. Én is rájöttem jó régen, de hogy hogyan kell őrölni, ahhoz kellett még pluszban jó pár év, hogy megtudjam - olyan helikopterkéses darálóm volt régen, amit a filteres főzőmhöz használtam.
Viszont ha lett volna kitől kérdezni, akkor gyorsabban is ment volna a fejlődés, ahhoz meg kellenek a kávésznobok a kezdő fórumba is
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest