Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Ma megérkezett a Timemore C3 ESP Pro.
Nem hittem, hogy a Hario Skertonhoz képest ekkora lesz a különbség.
Villám gyorsan őröl, nem kell erőltetni.
Eddig két beállítást próbáltam ki. Az egyiket kotyogóhoz, a másikat espresso-hoz. Utóbbihoz kifejezetten alkalmatlan a Hario. A délelőtt fogom hazsnálni a Nanopressot az espresso őrleménnyel. Kíváncsi vagyok az eredményre. -
Jamby18
senior tag
Szia! Igen Erre gondoltam, csak láttam nem kaptàl vàlaszt.
Köszi mindenkinek a kàrtyás dologban a segítséget. Lefuttatok egy vírus írtót.
Ma egyébként voltunk a Praktikerben vàsàrolni próba szerencse alapon önkiszolgáló kasszàban tudtam kártyàval fizetni.
lehet csak az Amazon-os tranzakciót tiltotta volna le. Sms-ben kártya felfüggesztést írtak még tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
lehet csak az Amazon-os tranzakciót tiltotta volna le. Sms-ben kártya felfüggesztést írtak még tegnap.
Mr.Csizmás