- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Van bent egy kapszulás gép. Nespresso Vertuo. Szerencsére alig találni hozzá kapszulát.
Otthon kotyogót használok, azután a kapszulás nekem egy rémálom.
Gondolkodtam már azon is, hogy veszek egy hordozható indukciós főzőlapot és azon csinálok kotyogósat. Csak azok a fránya tűzvédelmi előírások. -
t256
őstag
Sziasztok,
Hordozható (akkumulátoros) kávéfőzőkkel van valakinek tapasztalata?
Melóban Jura kávégépek vannak szemes Omnia kávéval. Hát..a gyomrom nincs kibékülve vele. Persze midenki más nagy elégedettséggel fogyasztja, ezért keresek alternatív megoldást, hogy tudjak normális őrölt kávét fogyasztani.
Wacaco gépeket nézegettem, valamint alin a Xiaominak van egy pénztárcabarát megoldása. -
t256
őstag
Sziasztok,
Az utóbbi 15 évben kotyogóst használok. 1 személyes Moka express-ből van itthon kettő darab. Érezhetően nem made in Italy egyik sem. Az egyiknek szorul a menete, ali tudom szétszedni, a másiknak a tetején lévő fekete fogónak a csavarja le volt lazulva. Csavarhúzóval visszatekertem, de a csavar feje teljesen szétnyíródott.
Egy egy személyes G.A.T. és egy Pezzetti van most használatban. Előbbi már jó pár éves, utóbbi új, de nem fogja sokáig bírni.
Jelenleg melyik márka és típus ajánlott, amit nyugost szívvel meg lehet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest