- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #13563 üzenetére
Átmentem a fenti anyagon, lehúztam egy kávét, és így perpillanat nálam a világos pörkölés + őrlőprobléma a gyanúsított.
Százas teszt sikerült, kis nyomot hagyott a pénz és utána csináltam a kávét
szokásoshoz képest közel +1 gramm kellett a százas tesztsikerhez. 2-s méretben daráltam, kb. a legkisebb őrlemény méret (1-s fokozat van még, nemtom ez mennyit segíthet - de holnap reggel biztosan kipróbálom és mérem is Petőbá' szerint)
Jobb lett a kávé, mint az általam bepróbált alkalmakkal ezelőtt, de számomra még mindig túl gyorsan (vizesen) szaladt át a kávé. A puck aránylag jó állapotú a főzés után, egyben lejött, nem maradt túl vizes.
(Ebből a szempontból nagyon amatőrnek tartom magam a kávékészítésben, bocsánat, ha a lingót rosszul használom.)
-
válasz
RetepNyaraB #13563 üzenetére
Köszi, és a többieknek is a tippet
kicsit még nézem a linkelt anyagot és nekifutok majd újra a próbáknak. Csinálok videót is majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest