- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Helló!
Szokott hozzá kosár lenni, azt nézd meg hogy szimpla (9-12g) vagy dupla (14-18g) kosárral adják (attól függ hol veszed, én aliról vettem).
Jellemzően a duplát preferálják, de én pl a szimplát használom (papíron 10, de a legtöbb babból 11,5-12g megy bele rendesen, puck screen szűrővel a tetején - mert így megúszom a takarítást).Ha túl finomra őrölöd, normális hogy nem, vagy alig jön.
Ezzel a karral/kosárral lesz értelme az őrlőnek.
Hogy a gyáriból hogy esik ki a kosár vagy nem passz, párszor használtan őrölt kávéhoz, amíg az (ízesített frei) véletlen bele nem esett a kukába. (Nem nagyon itta senki, kezdett 'avasodni' az amúgy is **** kávé.
Nem tudom mid van, de valószínűleg disztibutor és mérleg is felkerült a listára (ha még nincs), és szerintem elég nagy lesz a difi a gyári, őrült kávéra alkalmas setuphoz képest: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest