- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13069 üzenetére
Hali en is anno Harioztam, aztan vettem egy Graef cm702-t mert sokkal egyszerubb volt igy az elet
Szemesbol en nagyon sokaig PallYotz kavet vettem / rendeltem. Aztan vettem AVX kavekbol eleg sok fajtat. Utana meg amikor lattam random vagy szamomra uj porkolot akkor azoktol. Igy vettem pl Lucky cap, Banyai, Blue bird kavekat meg egy csomo mast amire nem emlekszem.
Amugy pont most szeretnek visszaszokni a szemes kavera, mert szeretnenk mindig vmi ujat probalni es hiaba nagyon franko a gyari orolt bio zold lavazza, azert nem itt all meg a todomany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest