Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
(i)
lelkes újonc
válasz
kchris78
üzenetére
Én is valami hasonlót érzékelek, meg az ebből fakadó káoszt. Erre két példát is tudok mondani:
1) egy sima kondiskesztyűt akartam venni, de megláttam 11.900 Ft-ért egy golfkesztyűt a weben. Beleszerelmesedtem. ;-) Felhívtam az üzletet, hogy rakjanak el két méretből egyet-egyet. Megtették, de mondták hogy máskor nyugodtan rendeljek weben. Odamentem, az egyiket megvettem, lehúzták a vonalkódját. 8.500 Ft lett. Nem volt leárazva, egyszerűen ennyi volt.2) Tesa 2 oldalas extra erős ragasztószalag, sokallottam az árát az OBI-ban, 2700 Ft volt másfél méter. Ma rákerestem, 1.879 Ft volt az Auchan-ban. Jellemzően mindkét hely túláraz, most az Auchan-nál átcsúszott valahogy egy termék. ;-)
De hogy a témára visszatérjek: a korábban írt áremelkedéseket a Kapuczinerről írtam, s ma amikor ránéztem a Kávékalmárra, azt láttam, hogy most már a legolcsóbb 100% arabica blend ára Kapuczinernél utolérte a Kávékalmár legolcsóbb 100% arabica blendjének az árát.
Emiatt még nem pártoltam volna el, de azt nehezen viseltem, hogy tavaly nyár után megint nekem kellett Győrt hívnom, hogy valami nem smakkol, a feltüntetett szállítási díjak és limitek nincsenek összhangban a rendszer által kiszámoltakkal. S ahol nincs rend a weboldalon, ott mekkora a rend a többi területen - én ezt az elvet vallom, s most váltottam pörkölőt. Értem én, hogy jan. 1-gyel változott, meg hogy több helyen kell átírni, de a gondos gazda meg ellenőrzi a kiadott feladat elvégzését, nem?
-
kchris78
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
De hogy a pozitív dolgot leírjam ami miatt elkezdtem:
A PY és a Bányai szerintem nem emeltek annyira mint amekkorát a többiek. (pedig 1-2 éve mikor megvettem ott az első csokiskuglóf kávét, akkor még igencsak drágállottam..) PY megmarad, és a Bányai belép mellé.. Meg stabilitisának ha hirtelen kell a Mammut MM - AVX
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kutya topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy ruhás topik
- Lexus, Toyota topik
- Pánik a memóriapiacon
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítás DJI Mini 4 PRO gépekhez
- Autós kamera eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
Mr.Csizmás