- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz #12431 üzenetére
Az őrlőnek a belső beállítását már nem is tudom mennyire tekertem le... A külső ricni az 8-ason volt ennél az éppen AVX Nicaragua kávénál. A gyári szingli kosárba tettem 11.5gr őrleményt, és így adta azt hogy 30ml-t húztam le 10 + 40mp alatt. (A pontos mp-ekre nem emlékszem, a pre-infusion 8-10mpig szoktam kitartani amíg meg nem jelenik az első csepp) Mindig bele szoktam kóstolni még tej nélkül a főzetbe és ezek olyan ízűek voltak már hogy (én pedig tényleg nem tudom meginni legalább 10ml tej nélkül) ezeket kiskanállal szépen el is kanalazgattam volna, nem volt semmi olyan durva íz ami miatt tej kellene. (Bár ez lehet amiatt is van mert 1:3 már az arány majdnem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest