- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MC Pite #11387 üzenetére
az a másfélszer annyi, az pontosan hány kg frissen pörkölt, jó minőségű kávé ára?
1? vagy 2? 2-3 hónap alatt elköltesz ennyit kávébabra (ahogy számoltam a fogyasztás alapján), amiből jó eséllyel kevesebbet tudsz kihozni az őrlő miatt, szerintem ezt innen (is) érdemes nézni.
A Kingrinder K4-K6 ajánlást úgy értsd, hogy ez nem csak hogy megéri ennyiért, hanem ~70-90k-ig nehéz lenne jobbat mondani (szigorúan az őrleményt nézve, és nem az anyagminőséget, ergonómiát, egyebeket).
Olyan lépcső ami alá lehet menni, de hosszú távon nem biztos, hogy érdemes.szerk.: nekem egy DF83 v2 mellé van egy K6-om, ~34k-ért vettem. Nevetségesen olcsó ahhoz képest hogy mindenre alkalmas; el szoktam adni a cuccaimat, kipróbálok újakat, lépek felfele, de ez egy olyan cucc ami szerintem örökre megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest