Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bul07
nagyúr
Itt vagyok olvasom, csak nem tudok hozzászólni mert mint írtam én nem iszom a kávét és nem is főzőm, gyerekoromba főztem utoljára kotyogóssal de úgy meg tömtem hogy a 4személyesből egy személyes kávé sűrítmény főt le
Most amúgy is elfogyott az emag készlet, meg várom a kupont is, és a múltkor újracsomagoltba is volt valami 7e magasságában
De segítettetek, mondjuk azért rákérdezek náluk csak úgy nem veszem meg mert ha nem használnák akkor felesleges pénzkidobás
Vettem én pár éve a nagyon elárazott Tchibo Cafissimo PURE gépből, tudjátok mikkor 3doboz áráért(3285Ft) adták ingyen ezt a gépet
De mivel sok adagot isznak nem kellet nekik, napi ~6kapszula anyagilag csőd, így elajándékoztam 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Autós topik
 - PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
 - 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás