Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Itt vagyok olvasom, csak nem tudok hozzászólni mert mint írtam én nem iszom a kávét és nem is főzőm, gyerekoromba főztem utoljára kotyogóssal de úgy meg tömtem hogy a 4személyesből egy személyes kávé sűrítmény főt le
Most amúgy is elfogyott az emag készlet, meg várom a kupont is, és a múltkor újracsomagoltba is volt valami 7e magasságában
De segítettetek, mondjuk azért rákérdezek náluk csak úgy nem veszem meg mert ha nem használnák akkor felesleges pénzkidobás
Vettem én pár éve a nagyon elárazott Tchibo Cafissimo PURE gépből, tudjátok mikkor 3doboz áráért(3285Ft) adták ingyen ezt a gépet
De mivel sok adagot isznak nem kellet nekik, napi ~6kapszula anyagilag csőd, így elajándékoztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest