- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Itt vagyok olvasom, csak nem tudok hozzászólni mert mint írtam én nem iszom a kávét és nem is főzőm, gyerekoromba főztem utoljára kotyogóssal de úgy meg tömtem hogy a 4személyesből egy személyes kávé sűrítmény főt le
Most amúgy is elfogyott az emag készlet, meg várom a kupont is, és a múltkor újracsomagoltba is volt valami 7e magasságában
De segítettetek, mondjuk azért rákérdezek náluk csak úgy nem veszem meg mert ha nem használnák akkor felesleges pénzkidobás
Vettem én pár éve a nagyon elárazott Tchibo Cafissimo PURE gépből, tudjátok mikkor 3doboz áráért(3285Ft) adták ingyen ezt a gépet
De mivel sok adagot isznak nem kellet nekik, napi ~6kapszula anyagilag csőd, így elajándékoztam -
bul07
nagyúr
Szerintettek szüleimnek kottyogós helyett a linkelt jó lehet?
[link]
Legolcsóbb őrőlt kávét használnakVan hogy napi 2db 4személyes is elfogy
Én nem kávézok így fogalmam sincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest