Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeypapa
tag
Kicsit off topic, de muszáj leírnom, ez a topic talán a megértő fül hozzá...
A minap találtam a jófogáson egy jó Sage gépet + Sage darálót együtt, rögtön írtam is az eladónak. Alkudtam, amire ő a kettő között ajánlott egy új árat, ezt elfogadtam és meg is beszéltünk mindent. Szombaton ennek megfelelően korán reggel felkeltem, előkészítettem mindent (helyet itthon, 1-2 régebbi out-of-use kávés cuccot fel is dobtam eladni, stb.), hogy már reggel 7 után tudjunk találkozni, de az emberünket hiába hívtam, semmire / sehol nem reagált (többször próbálkoztam). Később láttam csak, hogy a hirdetést törölte.
Gondolom, hogy volt, aki az eredeti áron jelentkezett utánam érte, és neki adta oda – már az ilyen embereket is elég kellemetlen alaknak gondolom, hiszen ha megállapodtunk, akkor illik tartani hozzá magunkat. Viszont ami ennél is kínosabb és számomra érthetetlen is, hogy annyit sem dobott vissza akár üzenetben, hogy bocs, másnak adtam el, vagy már nem aktuális.
Rosszul ért az eset, mert egy ideje már nézegetem az itthoni upgrade lehetőségeket, és bele is éltem magam. Szörnyű, hogy ennyire megbízhatatlan emberek üzletelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest