Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Hi! Jó figyi kösz,de én se írok már a témáról,mert veled nem jó véleményt cserélni
!
Mert vagy olyat állitasz amit nem írtam,vagy elkezdesz másról beszélni a mi vicces. + te sértegetsz engem, közbe te írod ,hogy én téged, hát ez elég lol!Ehez kedvem meg időm sincs!
Azért az utsó hozzászolásodra válaszolok!
Zászlós dolgot m1 ha nem érted nem érted,majd egyszer talán!
Azért ajálok egy filmet csak sajna cím-ére nem emléxem,talán itt másnak eszébe jutt!Arról szól ,hogy media át vág mindenkit ,hogy usa háboruzik albániába,az amcsi elnők utasitására,hogy ujra megválaszák valami ilyesmi történet!Igazán érdekes film érdemes megnézni !
Van tv-ém és néha nézem a híradódt,de nem azt tartom tutko hír forrásnak ahogy te!Én inkáb nevetek pár dolgon ,vagy összesitek aztán elgondolkodom!A tv -ét szórakozásra használom inkább,arra van!
Tegnap volt a viasat3-mon a 60 perc cimü sorozat! Az elején volt szó WCT-ről érdemes ezt is megnézni elgondolkodtató!
Jah meg mai híradóba is volt ,hogy amerika szerint spanyolok terrorista támogatok mert kivonyják katonájikat!Hm ugy látom fejeb elméleteim helyt álloak még is jó valamire a híradó!
)
''akkor az USA-é miért nem? Csak azért kell utálni, mert nagyhatalom? Mert erősebb, mint bárki más? Mert több embere van?''
Előre mondom nem sértés ,de ezt téleg lehet agymosásnak nevezni!
Hallotam hogy a CIA nézi az egész internetet,hogy hol alkalmaznak amerika ellenes beszólásokat!Hm végén még elkapnak egy agymosásra!

nah bye
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
)