- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Elgondolkodtam: szerintem ha háborúban meghal x katona, vagy y civil, az nem egyenrangú azzal, mintha békeidőben, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül felrobbantanak ezt-azt. Ha választanom kéne, hogy háborúban haljak meg lövöldözés közben, vagy a felrobbanó kettes metrón, akkor az elsőt választanám.
Azért nem értem a hozzáállásotokat (nem csak a Tiédet), mert ha a terrorsiták módszerei korrektek, vagy nem korrektek, de elfogadhatóak, akkor az USA-é miért nem? Csak azért kell utálni, mert nagyhatalom? Mert erősebb, mint bárki más? Mert több embere van? Ha Ők is felrobbantgatnák magukat, sokszáz ártatlannal a buszokon, az jobb lenne?
És azok az emberek, akik örülnek az amerikaiaknak irakban? Ők vannak egyenlőre többen...
''De mi Isten akaratából tovább harcolunk ellenük...'' ezért nem lesz soha vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest