- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok.
Most jár le a Kaspersy Internet Security-m.
Azt nézem hogy bár én nekem engedné a megújítást, de most már ez nincs kint az oldalon, hanem új csomagnevek kerültek bevezetésre.
Mi a megfelelője a IS-nek? Miben más (kinézet,műkösés, bédelem)?Érdemes e váltani (talán olcsóbbak az újak) vagy élve a megújjítási kedvezménnyel még mindig maradjak az IS-nél ami valószínű idővel úgy is el fog tünni.
Előre is köszi.
-
World-Soft
senior tag
Én megtaláltam ezt, de ez jelenleg mennyire működik, hogy igazából csak eltávolítom a mykaspersky-be való bekötés után?
Én pár éve olyan 1 hónapot vesztettem már el így.
Ott a myKasperskybel fel volt véve a gép, ott le is vettem a licencet, ki is küldtem ezt a gépre, el is távolítottam a régi gépről a progit, majd újratelepítés után aktiváláskor jelezte, hogy sajnos a kód volt már használva, úgy hogy vegyek szépen egy újat.Ezt nem szeretném megismételni.
Tehát van tapasztalat is valakinek, hogy ha szépen bekötöm online, és eltávolítom a programot, akkor valóban felszabadul a licence most már?
Köszi.
Zoli[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam megoldást, de remélem itt van aki tud segíteni.Van egy hivatalosan vett több felhasználós licenszünk.
Édes anyám gépét most le szeretném cserélni.
Mit kéne csinálnom, hogy a régi gépről felszabadítsam a licenszet, hogy utána az új gépen tudja aktiválni azt.Köszi előre is.
Zoli
-
World-Soft
senior tag
válasz Szellem. #5935 üzenetére
Azt értem, hogy valamennyit fog, de a mértékét tartom soknak.
3 fő terhelés van:
- rendszer
- böngésző
- KasperskyÉs mind kb 30-30-30%-ban fogja mikor mérek. De az is előfordult, hogy a Kaspersky volt az ami legjobban terhel (~40%).
A szolgáltatók feltételit úgy érzem teljesíti a gép, mert GBit-es lan, SSD és I5 CPU-t írnak a Tel**omnál is.
És néztem mi lenne ha vennék egy használt 1155-ös procit ami kicsit nagyobb, de lehet nem lenne akkor sem észrevehető a változás.
Találtam ilyet a beállításoknál:
"Ne vizsgálja a teljes forgalmat" Ha ezt a megfelelő programhoz társítom, az segíthet szerintetek? -
World-Soft
senior tag
válasz Ittnemaz #5936 üzenetére
1. Egyenlőre csak sebességtesztet csinálok, mert keresem, hogy miért nincs meg a sávszélesség.
2. Azért, mert most kevesebbet kell fizetnem mint eddig a 120-ért.Csak ott 2-3 volt valahogy a ping teszteléskor, nem emlékszem mondjuk 18 (3-18-ig volt eddig), bár igaz mivel jól ment, így nem is mértem annyit mint most egy este alatt.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Még egy kérdés. Alkalmazásonként tudok e olyat szabályozni hogy miként lenőrizzen?
Pl. az ftp klienst hagyja dolgozni teljes sebességgel, és csak ha leszedett valamit csak akkor nézze át...
Köszi -
World-Soft
senior tag
válasz #41133696 #5932 üzenetére
Köszi.
Azért tartom szomorúnak, mert egy DIGI fórumba ezt írják a 1000-esre:
[link]
- Intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
- RAM: 8GB
- SSD meghajtó
- Gigabites hálózati kártya
- Windows 7, Linux, MacOSNekem meg:
- Intel 4 magos 2.8-as, igaz csak I-5
- RAM: 16GB
- SSD
- Alaplapi GB-es LAN
- Win 10Tehát ez meg meg van...
-
World-Soft
senior tag
válasz #41133696 #5930 üzenetére
Elég szomorú vagyok így.
Főleg, hogy sok esetben a ping elmaradt így a 120-as eddigi nethet (bár mivekl ott nem volt bajom, nem futtattam ennyiszer).Próbáltam amúgy kitalálni a IS melyik része az ami nagyon fogja. Szinte mindent kikapcsoltam, és nem segített.
Viszont ha felfüggesztem a védelmet az meg ingen. -
World-Soft
senior tag
válasz Szellem. #5926 üzenetére
Hát igen extra gáz.
Azért a 4x2.8Ghz-nak nem szabadna olyan rossznak lennie.A Karperskyt 6-8 éve használom legalább. Épp nem rég vettem éves licencet.
Sajna nem tudom hogy kéne kipróbálni másikat, mert csak rossz tapasztalatom volt, ha egy képen elkezdtem telepíttetni ide oda ilyen védelmeket. A gép is vagy 2-3 hónapja volt újrarakva. Már épp belaktam.
-
World-Soft
senior tag
válasz #41133696 #5924 üzenetére
Ez azért nagyon megütött.
Odáig jutottam, hogy a gépet kicsit meghúztam, de a sebesség már csak 250Mbit. Kaspersky IS 2017 nélkül meg 800Mbit.Létezik ebből igazi 64bites verzió.
És miért azt írja a feladat kezelő az IS-re, hogy "Kaspersky Anti-Virus (32 bites)"?
Ez így iszonyat sok fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok.
Ma hozták be a Gbit-es netemet, de csak kb felét tudom kihozni belőle. Keresem az okát.
A CPU: I-5 2800Mhz-s.
Azt látom, hogy eléggé kipörgeti a net. Viszont sokkal jobb az eredmény ha a kaspersky-t lekapcsolom.
Hogy lehetne megoldani, hogy a Kaspersky ne fogja ennyire (20-30% körül) a gépet (CPU) ekkora letöltésnél.
Előre is köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #5821 üzenetére
"Nincs licenc Vásárolja meg most" rész az közben frissült, és már jól jelzi.
-
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #5820 üzenetére
Köszi.
Így már felkerült az első gép.
De ha másnak is eladták a kulcsot, de az illető nem regisztrál, és nem veszi fel a gépét így (eddig ezt én sem tettem sosem), akkor ugyanúgy tudja használni, és nem fogok róla tudni ha jól értem.Ui.:
Az az érdekes, hogy azt írja a gépre a felületen:
- Adatbázis állapota: az adatbázisok naprakészek.
- Nincs licenc Vásárolja meg most
- Az alkalmazás leválasztása (ezt nem tudom mi, de gondolom a Kaspersky fiókból eltávolítás)(a részleteknél viszont: A licenc érvényes)
Illetve ezen a képen érdekes módon a végelem ki volt kapcsolva, holott 362 napot ír, hogy van a még hátra.[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Gubek-Einste:
És azt hol? Alul a My Kaspersky linkből regisztráltam, de fiókot sosem csináltam még, ezért nem tudom.borix:
Tehát nekem kéne felvenni a gépeket?
De ha a többi úgy használja mint eddig én (sosem csináltam fiókot, nem vettem fel a gépet, csak beírom a progiba a kódot), akkor semmi visszajelzésem nem is lenne hányan használják ezek szerint.
Jól értem?[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Regisztráltam (soha nem csináltam ilyet eddig).
Felvettem a kódom.
Azt tudtam meg, hogy használatban van, 10 gépes, 362 nap van háta.
Alatta meg ezt írja:
A licenc egyik készüléken sincs használatban.Akkor ez most mi?
2 gépen van jelenleg fent.
Vagy hol kéne néznem?Előre is köszi a segítséget.
Zoli -
World-Soft
senior tag
A 365 nap az otthoni gép használatkor kezdődött.
Ha így van, akkor én vagyok az első, mert feltettem a második gépre, és ott csak 364 napról indult.
Tehát ha valakinek még eladja, 1 hónap múlva annak nem lesz 1 év védelme.
Tehát tényleg nem tudom.Azt lehet látni, hogy hány gépen van fent?
Valahol írta valaki, hogy lehet látni, de én nem találtam. -
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #5802 üzenetére
Köszi.
Mikor aktiváltam azért zavart meg mert elvileg 1 gépeset vettem. -
World-Soft
senior tag
Ja nem kiadni gondoltam a kódot. Hanem ha feltehető egyszerre több gépre, akkor feltenném a laptopra meg anyám gépére, meg a pároméra. Mindet én tartom karban.
Tehát ha ez így mehet (egyszerre mindegyik gépen), akkor nem feltétlen vennék mindegyikhez külön.
De ugye azt sem szeretném ha magamat megszivatnám,mert egyszerre nem mehet több gépen. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Kaspersky IS kódot1 évre ebay-on.
Aktiválás után azt írja: Licenc: - 10 számítógép, 356 napElképzelhető, hogy 10 gépre kapta meg?
Kicsit megzavar az a mínusz jel előtte.
Köszi előre is.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #5646 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet az a legbiztosabb ha leszedem és úgy felteszem újra és ha úgy nem bukik el, akkor szinte biztos, hogy vak riasztás.
Azt mondod, a 2017-hez is jó lenne a 2016-os licence? -
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #5643 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy csak az a verzió mondjuk valamit rosszul detektált (egy év alatt ezzel sosem volt ilyen gondom)?
Ha az elején a frissítést engedem, akkor csak az adatbázis frissítené, vagy átváltana 2017-re (erre nincs licenszem még) is?
Mert megnyugtató lenne tudni, hogy tuti téves riasztás volt.
(pl. valami logban látnám mit látott, vagy ha verziót nem vált akkor frissítéssel indítva az eredeti verzió sem szól be: egyik tippem, hogy a chromeban tettem egy cookie editor plugint fel (egy ideje használom már), és esetleg azt nézhette adathalásznak alap helyzetben .)Előre is köszi.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Most friss telepítésű Win10-en nem telepedik fel 1304-es hibával a Kaspersky IS v16.0.0.614a.
A két Kaspersky által ajnálott ellenőrzés nem talált semmit.A Kaspersky IE 2017 próbaverzió az felmenne.
2f.hu-ről leszedtem a kis16.0.1.445abchu_10669.exe-t mint próbaverziót.
Ez is gond nélkül fel ment.Elképzelhető, hogy nem kell még most újra telepítenem, mert tényleg nincs semmi a gépen, csak most véletlen bele egy hibába (Win7 alatt és másik gépen is ezt használtam eddig, mert ez van megvéve.).
Esetleg ez utalhat ilyen hibára?
https://support.kaspersky.com/12139#block0
16.0.0.614 Patch С
Vulnerablities that have been leading to corruption of storage contents due to incorrect analysis of malware in DEX, VB6, CHM, ExeCryptor, Pe, Yoda Protector, and some other formats.Ha újra kell telepíteni akkor azt még most tenném meg míg nem lakom be a Windows-t, de feleslegesen sem tenném újra a semmiért.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest