Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
24 órája várok Nyírbátorban egy BILK-be menő fuvarra, így lekéstem a belga-holland fuvaromat. Nem igazán bánom. Főnökünk úgy döntött, hogy inkább nem küld ki autót, kivárunk. Szerintem, ez jó döntés volt. Inkább elbelföldezek a héten még, aztán meglátjuk.
-
-
kugli
aktív tag
Kis furgonnal járok. Eddig ugye személyforgalom sávban mentem,mehettem át eus határon. Most mi a helyzet? Hova kell sorolni? Azért kérdezem,mert ugye van olyan hely ahol több km a kamion sor.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #10133 üzenetére
Készíts be papírt (A4-est), mától érvényes az indok nélküli császkálás tilalma. Boltba, gyógyszertárba mehetsz, de ha rendőr megállít, igazolnod kell, hogy alapvető létszükségletért mentél az utcára. Egy írott nyilatkozatnak kell az embereknél lenni.
De most a franciák is leürítették a boltokat. -
HoTaZo
addikt
válasz
Freiherr #10129 üzenetére
Nekem régről van egy adag maszkom, semmit nem ér, de a látszatnak megfelel. Mint, ahogy a házilag készíthető, textil, mosható, cserélhető papír betétes. Bringás maszokat még láttam a Decatlonban.
Nekünk a falunkban a gyógyszerész maga keveri a fertőtlenítőt. Vagy kis "100Ft-os" boltban érdemes még keresni.
Gumikesztyűt dettó. De inkább a kézmosást, fertőtlenítést javasolják.Francia rádió csak erről szólt tegnap, Macron be is jelentette a szigorítást.
-
HoTaZo
addikt
Nekem, ma délelőtt gond nélkül ment Sàhynál a határátkelés, volt két maszkos rendőr, csurogtam 5-tel, elfordultak. Visszafelé, délután, Bánrévénél, szlovák oldalon, viszont ott álltak egy kamion előtt, de kifelé nem volt semmi.
Szlovákiában, az utcán, a cégnél maszkos emberek, nagyon őrültek, hogy van saját (sebész) maszkom. -
KAMELOT
titán
-
Zolás
addikt
Amelyik ország engedi a tranzitot, ott mehetsz bátran bárhova. Már itthon se kell 14 nap karantén, ha sikerül megegyezned a megyei járványügyi hatósággal. Én ma próbálok megegyezni velük, magyar lerakót kaptam, és most házi karanténba vagyok.
Érdekes hozzáállás, ezek szerint mi nem leszünk betegek... -
KAMELOT
titán
Most kaptuk a hírt.
Munkánk halaszthatatlan, így aki teheti korlátlanul mehet!!! -
kugli
aktív tag
válasz
Somatom #10116 üzenetére
[Nálunk most ez a helyzet] ,kérdés hogy ausztriában és németországban mi a szitu
-
Somatom
veterán
A szállítással foglalkozó cégekre nem érvényesek a tiltások
Egyébként meg honnan veszed, hogy a személyforgalomnak stop van? Tudomásom szerint a németeknél nincs korlátozás és Hegyeshalomnál is át lehet menni. -
kugli
aktív tag
válasz
Somatom #10110 üzenetére
Nagyon jó,2020-at írunk és úgy kell elindulni hogy majd a határon szembesülök a vissza fordulás opcióval. Vagy esetleg vissza lehet nem enged haza jönni.
Nem Rád értem! A híreket figyelem ezerrel,de egyszerüen nincs tisztázva hogy az áruforgalomnak is stop van,vagy csak a személyforgalomnak. -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Németeknél osztrákoknál van valami infó határ zárással kapcsolatban? Személy forgalmat érintené csak a teljes zár? Az áru fuvarozással mizu ebben az esetben? -
Zolás
addikt
Most nem tudom mit csináljak. Haza tudnék menni hétvégén, de fél órával túllépem a heti vezetést. Vagy kintmaradok osztrákba hétvégézni. Mindkettő után természetesen 2 hét karantén otthon. Már 5 éve nincs hiba a kártyámon, nem most akartam elcseszni.
Vagy nyomtatok és ráírom hogy korona vírus problem -
fesii
aktív tag
Hihetetlenül undorító egy üzletágban dolgozunk. Ilyenkor újra emlékeztetnek rá
-
Freiherr
őstag
Ja, majd csinálnak itatópontokat, mint a marháknak, ahol ürítheted a hugyot-szart.
Bár a marhákat 2 hétig a platón hagynák, az állatvédők keresztre feszítenék őket, de jóskapista elvan a fülkében 2 hétig. -
HoTaZo
addikt
válasz
Freiherr #10099 üzenetére
Nem szállok ki a kabinból, persze... viszek elég nylon zacskót, ott a vödröm, tojok a zacsiba és baszom ki az ablakon nekik, a capys palackok dettó, mosakodás lavorból, víz ki az ablakon.
Az üzemanyagot, hogy fűtsek, áramot termelhessek is ők állják, remélem!
A fizum hány %-át állják?
Kajailag elvagyok általában 2-3 hétig.
De akkor mossák is ki a cuccaimat két hét után!
Új hozzászólás Aktív témák
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest