Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
krysn95
csendes tag
..akkor talán valami egyszerűbb kérdés:
Hogyan tudom azt megvalósítani, hogy egy adott weblap megnyitására csináljon valamit a gép.
Konkrétan:HA
Egy konkrét weboldalt megnyitok Chrome-ban (pl--> www.peldaurl.com)AKKOR
Jelölje ki a weblap teljes szövegét (mondjuk szimulálja a ctrl+a bill kombót)
Kattintson jobb egérrel egy megadott helyre
Kattintson bal egérrel egy megadott helyre
Várjon X mp-et
Zárja be a konkrét weblapotLehetséges ilyet megvalósítani valami okos programmal? Pl Eventghost tud ilyet? Hátha ismeri valaki)
Nagyon hálás vagyok minden tippért.
Köszönöm!!
-
krysn95
csendes tag
az nem megoldás ha csak nekem szükséges felismert szöveg részt kimásoltatom úgy,hogy az értelmezhető legyen egy másik program számára (és így nem kell a Chromból másik programot indtani)? (elnézést ha hülyeséget írok, de láttam videót ahol ugyanezzel a Chrome bővítménnyel megvalósították mindezt)
-
krysn95
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm szépen a segítőkész tippeket.
Igen, sejtettem, hogy nem feltétlenül idevaló a kérdés (de ahogy írtam is telljesen laikus vagyok)Kerülőutakat javasolnék, mint pl. írni egy normális klasszikus programot, ami a mikrofonba bemondott szöveget továbbítja valami 3rd party beszédfelismerő felé, majd az onnan kapott választ parse-olja, és az alapján elindítja neked az XYZ programot.
Ez részben meg is van, hiszen ez a Chrome bővítmény épp ezt csinálja-->[link]
Felismeri és írássá alakítja a hallott szöveget. Innen már "csak" annyi a feladat, hogy ezt a szöveget (és ez van a képen bekarikázva feljebb) értelmezze egy program, hogy parancsot lehessen hozzá rendelni.
A cél az volna, hogy ha ebben a szövegben egy bizonyos szó vagy szóösszetétel szerepel, akkor arra futtasson egy programot a gép (win)--> röviden: egyfajta hangvezérlés megvalósítása a feladat
Pl.:
A megjelenő (tehát bemondott) szöveg: Indítsd el az XYZ programot
Betanított reakció: (ha a szövegrész tartalmazza az "XYZ" szót, akkor indítsd az XYZ programot) XYZ indítása.Erre kellene valami tipp az itteni zseniktől..ha egyáltalán van rá valami megvalósítható megoldás.
köszönöm szépen!

-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Totál laikusként írok most, de csak itt számíthatok segítségre, így kérlek nézztek el az ügyetlenségem.
Szóval, arra keresek megoldást, hogy egy forráskódban lévő szöveget vizsgáljon meg a gép és ha egy bizonyos szó megtalálható benne, akkor arra futasson egy megadott parancsot. Remélem érthető így. Csatoltam egy képet a kódról, amiben a bekarikázott szövegrészt kellene vizsgálni. Ez a rész folyamatosan változik és ebből kellene a „betanított” szavakra különböző parancsokat végrehajtani a gépnek. Lehetséges ilyet kivitelezni?
Előre is hálásan kösz, ha tudtok ebben segíteni
A bekarikázott szövegrész egy a Google beszédfelismerő által szöveggé alakított rész. A cél az volna, hogy ha ebben a szövegben egy bizonyos szó vagy szóösszetétel szerepel, akkor arra futtasson egy programot a gép (win)--> röviden: egyfajta hangvezérlés megvalósítása a feladat
Pl.:
A megjelenő (tehát bemondott) szöveg: Indítsd el az XYZ programot
Betanított reakció: (ha a szövegrész tartalmazza az "XYZ" szót, akkor indítsd az XYZ programot) XYZ indítása
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi