Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ohh, valóban. Nem állítottam be itt még az onsubmit-ot.
Kiment a fejemből vagy nem tudom...köszi az észrevételt.

Sk8erPeter:
Hát, erre most mit mondjak?
A legtöbb nagy oldalon (google, hirdetésfeladás, regisztráció) így van megoldva, ha elveszti a focust, akkor validálja is egyből. Ne kelljen felscrollozni, ha valamit elfelejt kitölteni. Ha kilép a mezőből, akkor egyből látja, hogy hoppá, ezt elfelejtettem kitölteni, vagy nem jó.A legtöbb ember nem azért kattint bele egy input mezőbe, hogy megnézze milyen effekt van hozzá.
Nem a regisztálás ajax-os, hanem a validálás. pl foglalt email/username, ezt a kliens nem tudja leellenőrizni, csak a szerver az sql-ből.
Szerintem félre értetted a kommentemet. Nem azt mondom, hogy lesz*rom, hogy te mit vélsz róla, hanem én ezt máshogy látom.
Egyik sem jobb/rosszabb, csak másabb.
Mellesleg meg mindig is adtam a véleményedre. Szóval no offense.
Ellenben max annyit lehet tenni xyz form-oknál, hogy adok egy hide()-ot az errornak valami magasabb értékkel. Pl belépés vagy hírlevélre regisztráláskor.
-
martonx
veterán
az ajax success-ébe kell beleraknod a dinamikus rész click esemény kezelését.
Másrészt én a helyedben a span-os részt átírnám, hogy a button-nak legyen egy data tag-je, és ezt olvasnám ki. Amikor html-t utaztatsz / raksz össze, felesleges a DOM-ot egy csomó plusz elemmel terhelned.
data() jquery függvénnyel pedig ki lehetne olvasni, hogy mit is rejtettél bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest