- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2068 üzenetére
martonx kollega sotetezett te pedig igazat adtal neki
Pusztan csak PHP-val mukodo lapozo
Mar korabban is irtam, hogy en nem tudom azert jottem segitseget kerni, de nem en kezdtem ellensegeskedni.
Jim-Y is irta, hogy "...miért nem jó, ha magát a lapozót te állítod össze kliens oldalon js-el..." amire en azt valaszoltam, hogy nekem tokeletes lenne, ha tudnam, hogyan kivitelezheto. Irt egy jo kis kodot, amire irtam, hogy "...ha eszembe jutott volna, akkor eleve ugy csinalom."
En csak tanulni jottem ide es pont, hogy a te hosszu iromanyodbol tanultam a legtobbet, 99%-ban neked koszonhetem, hogy mukodik a kod: JSON + .ON()
Csak nem ertem, miert kell ellensegeskedni egy kevesebb tudasu emberrel, velem.
En soha nem irtam, hogy en jobban tudom, hulyesegeket beszeltek, sot: Utolso bekezdes"Szoval akkor megis csak nekem volt igazam" reszt kiforgatottnak erzem; ezt csak arra irtam,hogy a trisztan94 altal felhozott otlet szerint Jim-Y keszitett egy kodot, amit en korabban megemlitettem, hogy akkor a PHP lapozo kuka es mehet az egesz jQuery-be? Erre irtad nekem, hogy felreertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest