- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, igazából itt nem is igazán indokolt ennek az iterációnak a használata, de hirtelen elsőre az jutott eszembe, és tulajdonképpen így, a tömb teljes ismeretében úgy gondoltam, hogy nagyjából most mindegy, mit használok - de egyébként igazad van, előfordul olyan objektum, ahol hülyeségek jöhetnek ki belőle még akkor is, ha látszólag ismered az objektum teljes szerkezetét. Előfordult már, hogy bejártam egy szerveroldalon legenerált objektumot ilyen módon, és baromságok jöttek ki belőle.
Mondjuk akár debuggoláshoz ez még jól is jöhet.Az megint másik kérdés, hogy ez egy sima tömb, és itt van egy elvárt struktúra, tehát max. akkor jönnek ki belőle baromságok, ha valamit elcseszek a kódban. Az ellen meg a sima indexelt for ciklus sem véd meg. Tehát itt lényegében szerintem tényleg mindegy, mivel járom be.
Viszont mivel már találkoztam egy párszor ezzel a hibaüzenettel, úgy gondoltam, már érdemes rákérdezni, mi a franc baja van ezzel. De igazából úgy tűnik, erre nem jöttünk rá.
Legalábbis a hibaüzenet ebben a formában értelmetlen és valótlan, meg számomra legalábbis semmit nem árul el arról, hogy mégis konkrétan mi a rossz benne. Miért kellene a "first" property-t állítani? Honnan jön ez? (Költői kérdések! De ha van rájuk válasz, szívesen fogadom.
)
DE érdekes, hogy amennyiben így írom:
var i = 0;
for (i in myLinks) {
....
}...akkor ez előző hibaüzenet megszűnik, jön az újabb:
"The body of a for in should be wrapped in an if statement to filter unwanted properties from the prototype."
(Most ebben nem ez utóbbi hibaüzenet az érdekes, hanem hogy megszűnt a korábbi parája a "first" property-vel!)És a megoldás:
var i = 0;
for (i in myLinks) {
if (myLinks.hasOwnProperty("text") && myLinks.hasOwnProperty("text")) {
...........
}
}Miért nem rinyál, ha deklarálok neki a cikluson kívül egy i változót?
Ja, amúgy azt előbb elfelejtettem írni, hogy bocs, hogy ide írtam a kérdésem, igazából nem egy jQuery-téma (szóval OFF), de a sima JavaScript topicban kevésbé látlak Titeket (ahova igazából ez való; bár igaz, mondjuk Te épp szoktál ott is aktívkodni), ezért írtam ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest