- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Estét!
Van egy DIV-em, benne pár SPAN, bármelyikre rákattintok, akkor klónozott önmagát, hozzáadja egy másik DIV-hez. Azt akarom elérni, hogy ha a klónozott span-re rákattintok, akkor törölje magát a konténer DIV-ből:
$("#activity_data_log span").click(function(){
$(this).clone().appendTo("#query_field");
});
$("#query_field span").click(function(){
$("#query_field").remove($(this));
});Sajnos ez most nem működik
Ha a klónozott span-re kattintok akkor semm sem történik. Mi lehet a gond? Egyébként tudom, hogy kábé semmi értelme annak, hogy valamit hozzáadok, majd rögtön törlöm, de azért akarom ezt megcsinálni, hogy ha a user véletlen kattint valamire, akkor tudja utána törölni. üdv és köszi
mod:
nah... épp, hogy leírtam úgy néz ki sikerült.. pedig direkt nem küldtem el fél óráig a hsz-t, addig próbálkoztam, hogy tuti ne történjen meg ez, aztán valami hirtelen ötlettől övezve kipróbáltam ezt:$("#activity_data_log span").click(function(){
$(this).clone().appendTo("#query_field").on("click", function(){
$(this).remove();
});
});.. és nem bejött? -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest