Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eames
tag
Sziasztok,
Van valakinek infoja arról, hogy állami cégeknél Budapesten hogy néz ki a bértábla?
26 éves vagyok, felsőfokú gazdasági informatikus OKJ képzettséggel, másfél év releváns tapasztalattal, és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarához hívtak IT supporter pozícióra.
Nagyon köszönök előre is bármiféle segítséget! -
eames
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Budapesten junior tesztelő, vagy 1st line supporter pozícióban milyen fizetést lehet kérni? Kb másfél év IT tapasztalatom van, egy állami cégnél voltam rendszergazda, felsőfokú okj gazdasági informatikus képzettséggel.
Szeretnék a fővárosba költözni, és nem ismerem ott a fizetéseket, ezért kérem a segítségeteket. -
eames
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ahogy olvasom a topikot, látom hogy a tagok nagy része az informatika valamelyik területén dolgozik, így lehet számotokra értelmezhetetlen lesz, de minden bántó szándék nélkül mondom, hogy nem érdekel ez a terület. Ezt tanultam, értek is hozzá valamennyire, de a másfél év alatt kiderült, hogy nem nekem való. És így nem tudok 100%-on teljesíteni, de talán ennyi idősen még tudok váltani.
-
eames
tag
Meg tudjátok mondani, hogy Librinél (vagy ha nem pont ott, de hasonló könyvkereskedelmi cég üzletében) értékesítőként mennyit lehet keresni? Kereskedelemben tapasztalatom nincs, csak másfél év IT. 24 éves vagyok gazd.inf. Okj-vel.
-
eames
tag
válasz
premete
üzenetére
Köszi, először vidéket céloznám meg. A hirdetések többségénél tényleg kérnek második nyelvet is, de találtam párat ahol csak angol kell.
EQMontoya! Ott dolgozó ismerősök szerint diploma nélkül nem szívesen állnak szóba az emberrel.
Egyébként ez lenne a legfőbb célom az új helyen, a tanulás. Ez motivál a legjobban. -
eames
tag
Nem: férfi
Kor: 24
Munkakör: szerintem amit ti itt mezei rendszergazdának hívtok
Végzettség: érettségi + gazd.inf. okj
Nyelvtudás: erősen angol közép felett
Egyéb: első munkahely, 1,5 éve kezdtem
Hely: Vidék1st line IT Supporter munkákat néztem. Mennyit kérhetek?
-
eames
tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam jobb topikot a kérdésemnek, ezért elnézést, ha kicsit off, de háthá tud valaki segíteni.
Munkáltatói igazolás kellene nekem. Gondolom ezt a munkahely tölti ki, de a közvetlen főnökömet keressem vele, vagy egy pénzügyest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest