Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
momo2828
üzenetére
Hát a nettó 700 tényleg karcsú egy kicsit, az én ismerősi körömben nettó 800 volt a minimum, de 3 hónap próbaidőt követően neki is feltolták nettó 1000-re.
Esetleg érdeklődj utána, hogy mikor várható emelés (pl. próbaidő lejárta után, vagy ilyesmi), részesülsz-e esetleg bónuszban év végén (bár gyakornokok ritkán szoktak, de láttam már ilyet is), kapsz-e béren kívüli juttatásokat (utalványok, telefon, BKV bérlet, edzőterem, akármi). Ezek tudják egy kicsit ellensúlyozni az alacsony órabért.Egyébként sajnos a gyakornokok helyzete ilyen: nincsenek tárgyalási pozícióban. Nem tudnak felmutatni számottevő tapasztalatot, meg szinte semmit, amire hivatkozva többet kérhetnének. Én több, mint egy éve ugyanannyit keresek, mert egyszerűen nem tudnék mire emelést kérni. Persze odateszem magam meg minden, de heti 20-30 óra munka nem elég ahhoz, hogy az ember kitűnjön. Na de ha a kezemben lesz a diploma januárban, akkor majd előállok egy jó kis igénnyel, aztán ha nem adják, majd megyek szépen máshova
Azért egy diploma, meg 2 év gyakornoki tapasztalat talán már elég tárgyalási alap, hogy beleszóljak a bérezésembe és ne csak lenyeljem, amit kapok. Persze lehet, hogy csak a bilibe lóg a kezem 
-
törölt tag
válasz
momo2828
üzenetére
Nagyon sok cégnél kb ennyit fizetnek a gyakornokoknak. Persze lehet találni olyan céget, ahol többet, de ha elégedett vagy a hellyel minden más tekintetben, akkor húzd ki ezt a félévet, aztán következő félévtől úgyis el tudsz náluk helyezkedni főállásban, ha most volt a szakmai gyakorlatod.
-
válasz
momo2828
üzenetére
Nettó 700 az nagyon kevés, tekintve, hogy bruttó 700-at agyatlan csomagolói munkára is megadják sok helyen. Pláne, hogy ezt szerintem diákmunkának számolják el (ugye emiatt kell az aktív hallgatói jogviszony), tehát minimálisat adóznak utánad. 700 nettó az 833 bruttó, ilyen munkakörben 1000-1200 bruttó az elfogadható, nekem ez elég lehúzós cégnek tűnik, szvsz keress másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért egy diploma, meg 2 év gyakornoki tapasztalat talán már elég tárgyalási alap, hogy beleszóljak a bérezésembe és ne csak lenyeljem, amit kapok. Persze lehet, hogy csak a bilibe lóg a kezem