Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Én úgy csináltam végig a sulit, hogy alig volt pár dolog amit magolni kellett. Egy két tantárgynál volt tétel magolós rész a beugróhoz, de a többit egyszer elolvastam, és logikával szépen össze lehetett rakni a képet. Hálózatok könyvet egyszer végigolvastam, aztán utána többet elő se vettem és mégis meglett elsőre. Államvizsga tantárgy is volt.

Ha nem megy a matek vagy fizika akkor elmész egy magántanárhoz aki pár óra alatt elmondja neked rendesen azt amit nem értettél meg.500 dia az meg mennyi lehet összefüggő szövegként? 100 oldal?

Aztán majd bekerülsz egy céghez ahol beíratnak a fél milliós tanfolyamra ahol 1 hét alatt több anyagot letolnak, mint fősulin egy ilyen tantárgyból egész félév során. Akkor azt mondod, hogy túl sok az 500+ oldalas pdf (nem dia, hanem rendes szöveg) meg a gyakorlati jegyzetek, és inkább feladod? -
D@ve89
tag
Meg egy analízis? Deriválás + integrálás nagy vonalakban. Tessék nekiülni és két napig gyakorolni megállás nélkül régi vizsgák/zh-k alapján!
Ilyen alapon amúgy, amiket írsz, sose fogsz találni nemmagolós tárgyakat, mert valamilyen elméletet mindenhez szükséges megtanulni. -
vzozo
senior tag
Ne haragudj, de ha szerinted egy SZAR, oprendszerek vagy éppen a hálózatok a magolós tárgyak, akkor még tényleg az utolsó másodpercben vagy ahhoz, hogy új szakmát válassz.
Ezzel az erővel azt is be kell magolni, hogy mi az a FOR ciklus, hogy hol kell bedugni az UTP kábelt vagy éppen hogy mit jelent a jogosultságkezelés.
Szerk: typos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest