Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mint tizenéve az egyik mobilszolgáltató DWHját cserélő kínai cég, aki frissdiplomás arcokat hozott raklapszámra.
Aztán mire betanították/megértették, hogy miről szól a projekt, addigra lejárt a fél éves turistavízumuk, aztán mehetettek is haza.
Persze fél év "európai tapasztalatot" egyből beírták a CV-jükbe, és mentek át másik céghez, 1 helyett 2 tál rizsért.Persze hogy évekig kínlódtak a projekttel a félévente cserélődő arcok miatt.
Végül pont elkészült a DWH, már csak az élesítés volt hátra, erre a rendszerintegrátor közölte, hogy neki nem éri meg az európai piac, így felszámolta a magyar cégét.
Így a mobilcég dobhatta is a kukába a már kifizetett, frissen elkészült fejlesztést, mert nem volt rá support. -
Dare2Live
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az egyetemi oktatást értem POTEn 10éve millióft volt egy szemeszter. Bár a kipcsak/szitya/sziriuszi Tadzsik testvéreinknek lehet ingyenes.

Viszont itt nem értem. Jóval több pénzért veszünk fel hasonló vagy gyengébb szakmai tudású infrást akivel még ráadásul sokkal több HR meló is van. Mi ebbe a logika? Én csak tippelgetek, hogy pl a 98%nak evvel akarják megfogni a fizuját? Akkor se emelnek mert majd hoznak indiából...?
+a legjobb, hogy mindha ugródeszka lennénk. Felvesszük lehúz ~6hónapot majd megy tovább. Mire "betanult" elment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- Asus Geforce 4 Ti 4400 128mb
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest