Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
bandus
üzenetére
A Blackrock papiron itthon is alkalmazta. Aztan a fonokom ev vegen megkert minket, irjuk le hogyan vesszuk ki a _maradek_ szabit, es nekem nem akarta elfogadni h ez eggyel tobb mert egy bridge day-t is tartalmazott amit kiveendonek szamolt.
Lehet h volt aki elert tobbet mint a hivatalos, de a fonok UK-bol jott ide dolgozni, meg aki kitalalta nyilvan US szabalyokhoz volt kondicionalva, szerintuk nekunk amugy is vegtelen napunk van hozzajuk kepest... [az meg nem tunik fel h kevesebb piros betus]. -
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem ez arról szól, h növeljék a cégen belüli kompetíciót es a bizonytalanságot. Egy ilyen helyzetben friss emberként meg kell saccolnod, hogy valójában mi a rád vonatkozó limit. Ugyanis világos, hogy van limit, csak épp nem kötik az orrodra.
Az, hogy “hozod az eredményeket” meg egy totál aluldefiniált dolog. -
törölt tag
válasz
bandus
üzenetére
Ennek az a célja, hogy a PTO napjaid nem gyűlnek és nem kell a cégnek végtelen pénzt kifizetnie, amikor felmondasz odakint. Amikor nálunk bevezették nagyon durva botrány lett belőle, mert sokan évek óta gyüjtötték a szabadságokat és pár hónap alatt a cég benyelte az összes dolgozó szabadságát pár államon kívül.
Jól is ki lehet belöle jönni, de szerintem ez csak akkor játszik, ha tényleg high performer vagy és/vagy pótolhatatlan. Két amcsi kollégám volt aki ezt pörgette, ök kb havonta egyszer elutaztak valahova messzire és két hetente péntekenként nem dolgoztak. Európában még nem találkoztam ilyennel.
-
dugo_
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Antiwork subon vannak unlimited PTO posztok, ott azt szokták írni, hogy egyrészt így az átlagos dolgozó kevesebbet vesz ki, mint ha adnának fixen 30-40-et, másrészt performance reviewra tesznek, ha tényleg komolyan veszed az unlimited szócskát.
Persze ez nem jelent semmit a te munkahelyed vonatkozásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest