Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
üzenetére
Persze, nem gondolom, hogy többet dolgoztam, mint a kollégáim. Csak arra figyeltem, hogy máshol is felhasználható tudást szerezzek.
Amúgy igazad van, nem mindenki engedheti meg magának az ugrálást, főleg, ha már van család, akkor érthető a kockázatkerülés. Mert kockázat az van, főleg kontraktorként.vati: Az eredeti kérdésed az volt, hogy te miért nem kapsz annyit, mint a többiek. Szerintem azért, mert nem kérsz annyit.
-
-Skylake-
addikt
válasz
üzenetére
"Azert az a fokú elégedetlenkedés ami itt megy az már klinikai eset sokszor.
"marmint arra az elegedetlensegre gondolsz, hogy zavar, hogy 1/4 annyit keresek mint aki ugyan azt csinalja mint en csak 400km-el odebb, mikozben dolgozok egy cegnek aki engem ugyan annyiert ad el az ugyfelnek mint a 400km-el odebb levo randomot, ugy, hogy MEG RAJTA IS KERESNEK ?
erre gondolsz ? engedtessek mar meg, hogy mondjuk engem ez vegtelenul kurvara irritaljon....
nekem a csapatomban van kozvetlen, velem egy szinten levo munkatarsam az usa-ban. nemhogy ugyan azt csinaljuk, szo szerint ugyan abban a csapatban vagyunk. a cegem mindkettonket elad az ugyfelnek. szerinted engem 1/4 annyiert ? a kurvanagy lofaszt... ugyan annyiert, csak rajta lehet hogy 300 USD-t keres egy honapban, rajtam meg 2300 USD-t, mert mondjuk hopp, kizarolag azert mert az USA-ban van neki 2k USD-vel nagyobb a bere... hagyjukmar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videószerkesztés
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robotporszívók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"