- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cech19960320
tag
válasz
Vision #24070 üzenetére
Nem IT-sként szólnék hozzá az egész beszélgetéshez :D
Tapsi, azért a vidékiek nevében kikérjük magunknak ezt a csúnya általánosítást, egyáltalán nem olyan gyakori.
Nekem 3 ismerősöm van aki kannázik, ebből 2 pont budapesti :DBandus:
Valóban van rá példa pedig. pl a valós hatótávnál 100-150km-rel hamarabb tankolsz, a maradékot pedig kannába tolod. De ezekwt inkább azok játszák akik havi több ezer km-t mennek. ott aokat lehet fogni.
De ha valaki utánaszámol, ki lehet szúrni hogy magas az átlagfogyasztás a km/tankolt mennyiség alapján.Szerintem nagyjából azonos lehet az arány.
Jorus:
A juttatási csomagra:
A HO valóban nem az, de pl a "rezsihozzájárulás" valóban jó lehet.
Munkaeszközök:
A munkáltató érdeke is, hogy (ésszerű keretek közt persze) olyan eszközök álljanak a kolléga rendelkezésére, amin képes hatékonyan és kényelmesen dolgozni.A 13.havi az már szinte alap.
Ezen felül jó ötlet lehet a teljesítményalapú éves bónusz.
Nálunk pl utóbbi is van, méghozzá másfél havi fizu (vagy ennek min 50, max 150%-a)Szép kártya szintén jó ötlet, ha az nem a fizu kárára megy.
Autó valóban egyénfüggő. Nekem pl van, és nagyon jó, hogy nem kell vele foglalkozni, csak használni. de a 8 millás keret az idei áremelkedések után valóban jobb lenne 10 körül(flottás árakat nézve)
Üzemanyagkártya limittel oké.
ÖNYP, egészségbiztoaítás valóban vonzó lehet.
Nálunk pl a bruttó fizu 1+3%-a megy oda havonta.képzések:
ez kulcsfontosságú mind2tök számára.
Részemről alapnak gondolom, hogy ha az a munkáltató számára hasznos tudást ad a munkavállalónak, akkor a képzést nagyrészt a munkáltató fizesse. -
válasz
Vision #24070 üzenetére
rendszamra szol a tankolokartya. azt nem tudom, hogy ezt valoban nezik is e a kuton (lehet nem). kannaba nem is tankolhatsz vele, vagy csak valami minimalisat. eleg vad arcok azorakozhatnak ezzel, nalunk nem tudom elkepzelni, hogy megtortenjen, pedig nincs semmifele korlatunk.
-
azbest
félisten
válasz
Vision #24070 üzenetére
Nekem a posta is gyanús. Nem létezik, hogy a küldeményeket 4x visszaszállítanak a vidéki megyeszékhelyről a pesti központba, mielőtt kiszállítanák. Lehet valaki kreatívan könyvel és lopja az üzemanyagot
Bár amilyen hatékonytalanság van itthon, még az is lehet, hogy tényleg égetik az üzemanyagot számolatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest