Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a Capital One volt az a cég?
Először és utoljára voltam náluk interjún még az év elején.Nagyon könyörgött a recruiter hónapokon keresztül, hogy menjek már interjúzni.
Egy formon kell jelentkezni ami áll kb 6-8 témakörből, hol dolgoztál, mennyit kérsz, neved, stb. elvett legalább 20 percet az életemből, aztán a végén egy nagy büdös errorral elszállt.
Pár hónappal később megint betalált a hölgy, ugyanaz a mese, könyörgés, újra kitöltöttem, ezúttal sikerült beküldeni.
Majd behívtak.
Egyhuzamban 4*1 óra 6 különböző emberrel.
Kb csak azt nem kérdezték meg, hogy előző nap vacsorára mit ettem.
Hogyan kezeltem x helyzetet, mi történt, tudok-e konkrét példát mondani amikor x dolog történt, kellett-e olyat hogy, és akkor én hogyan kezeltem, hogyan hatott ez a projektre, a határidőre, stb.Pár nappal később pedig már nekem kellett könyörögnöm, hogy nyögjenek már ki valamit.
Természetesen nem vettek fel.Ez volt az utolsó, hogy én nagy cég kedvéért órákig meséltem az elmúlt éveim percre pontosan.
-
lorcsi
veterán
Azt nem ertem mit lehet ennyit pofazni ??
2-3 telefonos kor...mikizben te is dolgozol..meg meg 4 kor...
Hol van erre ideje az allas keresonek..meg mit kepzel a ceg ...hol van ott ido erre..hataridok..melo kozben ???L..f..sz munkaero hiany van itt...
Ui. Ezekhez kepest milyen lehet mondjuk a google-hez bekerulni ?
Vagy barmelyik vilagceghez ?
10 kor ?
10 emberrel koronkent
Nehezen hiszem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest