Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Az ésszerű döntéshez:
Felvettek egy magasabb kockázatú hitelt azért mert az olcsóbb volt(kb mint most a végig fix kamatozású vs változó kamatozású).
S attól még, hogy az adott személy nem tudta mi a kockázat, az még jelen volt, s szerintem az sem mentség, hogy nem értette mi az a devizahitel vagy a kockázata, ugyanis úgy aláírni egy 5-10-15-20 milliós hitelt, hogy konkrétan fingunk nincs a kozkázatairól, az nem ésszerű döntés az ÉN értelmezésemben legalábbis...
De persze utólag könnyű okosnak lenni, de azért az, hogy a devizahitelesek önmagukban nem hibásak, szerintem elég nagy túlzás, sokkal inkább mint hogy kapzsinak hívjuk őketszerk: Revolit megelőzött

-
Revolit
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Van felelossege a bankoknak illetve az allamnak is, alairom. De hogy zero felelossege legyen a lakossagnak, azt nem... El lett mondva a devizakockazat, de nem is erdekelte oket, csak hogy fele annyi a torleszto, mint forint hitelnel. Ez sem volt gyanus?
Meg utana lehet szamolni, hogy 1 szazalek CHF emelkedes hany szazalak torleszto novekedessel jar. Aki ennyire sem kepes mielott fel eletre eladosodik olyan osszeggel, amit meg csak filmen latott egyben, ott szerintem azert gondok vannak.szerk.: De oke, ha nem megy a szazalekszamitas, meg lehet kerni a bankot, hogy mondja meg. Ha nem mondja, csokolom. tenyleg nem ertem, hogy tiz milliokkal hogy lehet ugy eladosodni, hogy csak a reklamplakaton a ket nagy szamot veszik figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Alienware 17r4 olvass
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest