- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Calogero
addikt
Manapság érdemesebb minkét oldlra tekinteni, függetlenül attól hogy milyen a kereszteződés.
Még mindig jobb lemondani az elsőbbségről (ha muszály) mint a bizosítónál, netán a kórházi ágyon tölteni az időt.
Ha történt volna valami akkor tégedet is felelőségre lehett volna vonni, mert nem győződtél meg hogy biztonságban áthaladhatsz a kereszteződésben.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Na, de Te itt azt írod, hogy odalépszneki, felengeded 0 -ig engeded? és dadogva indulsz. Az nem ''gond'', ha oda lépszneki csak kicsit pörög a motor, pl olyankor jó, ha kötelezőelsőbbséghez kigurulsz valami emelkedős úton és nem akarsz visszakapcsolni, akkor kicsit odalépsz és kuplungot lassan vissza engeded. Legalább is én valahogy így csinálom. Így lehet pl 2ben is indulni, magas fordulat, lassú kuplung (tudtommal).
Szerintem 1esben van abban a kocsiban elég erő, hogy nem kell 2000ig pörgetni. -
amargo
addikt
Én egy disel-es verzióján tanúltam ott egy kicsit más volt. (ugye az alapjárat is felvolt tólva.. hogy ne fulladjunk összevissza mazsolák.)
Te is leírtad a gondot (szerintem) túl nagy gázt adsz, aztán nem értem, hogy jön a ''ford.szám mérő közelít a 0 hoz'' és a kuplongot gyorsan engeded fel. <-dadogás miatt erre következtettek.
Én most kezdem levetközni még a dadogást és a felesleges pörgetést.. max 1400-1500ig pörög fel.. végre kezdem érezni! -
Koty
csendes tag
Ez nagyon szomorú dolog nekem is meghalt a barátom tavaly,tudom milyen érzés utána,de amíg nem veled fordul elö nem tudod igazából átélni a dolgot rosszabb esetben tul sem éled!Én ha egyszer balesetet szenvedek remélem,hogy vagy semmi bajom nem lessz,vagy kissebb sérülésekkel meguszom!Én szoktam gyorsan menni és még egyszer sem történt semmi baj,itt nem csak ezen múlik higgyétek el!Ismertem egy gyereket aki nagyon jól motorozott nagyon érezte a gépet és állandóan elesett 2-szer újra is élesztették,egyszer sem az ö hibájából!
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest