- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
szami777 #14366 üzenetére
A június talán belefér, de ez sok tényezős... Én tavaly januárban kezdtem, január végén végeztem az online tananyaggal, márciusban tudtam menni kresz vizsgára. Utána sok sok várakozás, júniusban tudtam elkezdeni vezetni, az oktató ráadásul szabira is ment közben egy hónapot, így november végén volt a forgalmi vizsga. December közepén jött meg a papir.
-
SUPREME7
őstag
válasz
szami777 #14364 üzenetére
A jogsi meg a "gyorsan" sehogy se jön össze. Ha nagy szerencséd van, akkor is legalább 3 hónap. A webjogsi is ugyanolyan mint egy "normál" autósiskola, tehát ha a kreszt lenyomod, utána válthatsz sulit ahol szerződve van a másik oktató, de többnyire az átigazolt tanulóknak a gyakorlati óra drágább. Tehát nincs az, hogy egy random oktatónál nyomod a vezetést, hanem leszerződsz egy sulival, és a náluk dolgozó oktatóknál tudsz vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Politikai mémek
- Yettel topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest