Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cray Tyler #15351 üzenetére
Mi a helyzet? Megvan már? Páromnak beiratkozástól számítva tizenhárom hónapig tartott mire zsebébe került a plasztik kártya úgy, hogy ment vezetni amikor csak lehetett, ha valaki lemondta ő beugrott a helyére. Az elmélet és a gyakorlat (+8 órát vett) is ment neki elsőre. Összeszámolgattuk és 347ezer forint lett a végösszeg (vidéki kisvárosban), ebben minden benne van. (eü., elmélet, gyakorlat, az órák, a tanpálya használati díj). Beszarás, hogy mennyire lassan ment. Ez a köcsög covid és az oktató hiány baromira megakasztja a dolgokat. Én anno nyár elején iratkoztam be és ősszel le is vizsgáztam úgy, hogy több alkalommal is lemondtam a vezetést mert vagy nyaralás volt vagy épp kedvem nem volt vezetni menni. Amúgy a heti háromszori alkalom az teljesen normális volt akkortájt. Most meg, á... vicc az egész.
anonim80: Vegyél egy okos töltőt. Szinten tartáshoz az ötezer forintos lidlis is bőven elég nem kell annál komolyabb és dugd rá hetente néhány órára. Vagy ha ez nem járható út (utcán parkolsz stb) akkor heti 1x menj vele egy tíz perces kört közepes fordulatszámon a lehető legkevesebb elektromos fogyasztót használva. Ha rendben teszi a dolgát a generátorod akkor simán visszatölti ennyi idő alatt.
-
válasz
Cray Tyler #15349 üzenetére
Nekem majdnem 1 év kellett ahhoz, hogy a kötelező 30 órát le tudjam vezetni.
A 25. óra után mondta, hogy na akkor elkezdünk feladatokat is csinálni ._. , meg is kérdeztem, hogy akkor eddig mit csináltunk és miért vártunk eddig, kb csak előre mentünk...
Katasztrófa.
Október 1.-én voltam vizsgázni, azóta semmi, talán január elején el tudok menni vizsgázni."keressen egy nagyon kedves és autóval rendelkező családtagot, aki hajlandó az életéből hosszú órákat arra szánni, hogy hagy gyakorolni."
Hát ha lenne se nagyon érnék vele semmit, mivel az utcákon való közlekedést nem tudom gyakorolni, én egy kis összevissza egyirányú utcán buktam meg, ahol nem is voltunk az oktatóval egyszer sem, tudom nem a vizsgaútvonalra kapom a jogsit, de azért azokat csak be kéne már járni, elvileg azért kapja a rengeteg pénzt, hogy megkapjam a tudást a sikeres vizsgához.
Én már 40 óra körül járok, de ezt is soknak tartom, feleslegesen elkocsikázunk egy csomót, nem a menéssel van gondom, hanem, hogy nem tanított meg parkolni, kis utcákban eligazodni, másik oktatónál több mint FÉL évvel korábban jutott vizsgához, pedig együtt iratkoztunk be.
-
válasz
Cray Tyler #15349 üzenetére
Párom novemberben kezdte a gyakorlati oktatást. Az oktatója mesélte neki, hogy jövőre változások jönnek. A sok visszaélés miatt áprilistól megszűnik papír alapú kartonozás. A tanulóknak egy tableten kell majd aláírnia a levezetett óráik végén ami másodpercekkel később bekerül online a rendszerbe. Eddig az oktató az éjszakai vezetéssel töltött órákat el tudta csalni és be tudta írni utólag a tanuló kartonjába. Enne lesz vége és ténylegesen sötétben kell majd levezetnie a tanulónak az előírt óraszámot ami nem tudom most mennyi az én időmben (2003) négy óra éjszakai vezetés volt kötelező. Persze egy percet sem vezettem sötétben én sem meg kb senki sem aki hozzám hasonlóan nyáron szerzett jogosítványt. Aki ezt a hülyeséget kitalálta annak biztos nincs családja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest