Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cray Tyler #15349 üzenetére
Nekem majdnem 1 év kellett ahhoz, hogy a kötelező 30 órát le tudjam vezetni.
A 25. óra után mondta, hogy na akkor elkezdünk feladatokat is csinálni ._. , meg is kérdeztem, hogy akkor eddig mit csináltunk és miért vártunk eddig, kb csak előre mentünk...
Katasztrófa.
Október 1.-én voltam vizsgázni, azóta semmi, talán január elején el tudok menni vizsgázni."keressen egy nagyon kedves és autóval rendelkező családtagot, aki hajlandó az életéből hosszú órákat arra szánni, hogy hagy gyakorolni."
Hát ha lenne se nagyon érnék vele semmit, mivel az utcákon való közlekedést nem tudom gyakorolni, én egy kis összevissza egyirányú utcán buktam meg, ahol nem is voltunk az oktatóval egyszer sem, tudom nem a vizsgaútvonalra kapom a jogsit, de azért azokat csak be kéne már járni, elvileg azért kapja a rengeteg pénzt, hogy megkapjam a tudást a sikeres vizsgához.
Én már 40 óra körül járok, de ezt is soknak tartom, feleslegesen elkocsikázunk egy csomót, nem a menéssel van gondom, hanem, hogy nem tanított meg parkolni, kis utcákban eligazodni, másik oktatónál több mint FÉL évvel korábban jutott vizsgához, pedig együtt iratkoztunk be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest