- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
válasz
Snooker #11810 üzenetére
csak az a baj, hogy minden elsőre átment vizsgázóra legalább 5 olyan jut aki 2.3.4. alkalomra megy csak át ilyen vagy olyan okokból. nálunk egy pótvizsga minimum 2 alkalom (2x2 óra) és a vizsga alkalma + díjja, ami 5x3000+11000=26000 ha nekem azt modnják adjunk 30-at a biztosnak tuti odaadom, mert nem kell aggódni ha nem mész szembe a forgalommal, okozol balesetet hanem hétköznapi autósként vezetsz akkor megvagy... és nincs az a végén, hogy most miért húztak meg, idegeskedés, rágódás az egészen...
-
tatabánya
senior tag
válasz
Snooker #11431 üzenetére
igen ez volt az első 65 óra után a 66-on a vizsga... meglehet velem van a gond, ami tényleg nem probléma, de kiderülhetett volna az oktatónak, legalábbis elvárnám, hogy megmondja. nagyon bánom a sok beleölt pénzt és nem is kellett volna a jogsi csak egy kis luxust akartam
hamar felkapom és akkor kimondom amit gondolok, hiába mondják számoljak el magamban tízig nem így megy
-
bzoley
veterán
válasz
Snooker #11358 üzenetére
Pont az a gondja, hogy több műveletet is kell egyszerre végezni. Ez majd akkor lesz igazán nehéz, ill.veszélyes, ha valahova lépésben kell besorolni, mert az eddigieken kívül még plusz figyelni kell az előtte, mellette, mögötte lévőket. Az ilyen helyeket mondjuk egyelőre érdemes elkerülni.
tatabánya:
Aztán az is lehet, hogy az autó is egy rakás hulladék. Mikor megvettem az első tini autómat, az első időkben "szögletes" volt a kuplung. Nem tudom, hogy hozták össze, de muszáj volt nagyobb gázzal indulni, mert egyszer csak "ráharapott". Akkor szó sem lehetett ilyen alapjáraton indulásról. Azóta aztán szépen bekopott. -
-
qfm
őstag
válasz
Snooker #10302 üzenetére
Nálam ez úgy nézett ki, hogy első alkalommal kimentünk rutin pályára. (akkor még ő vezetett, hisz akkor találkoztunk) Kérdezte vezettem e már, pár alap dolgot amit tudni kell. Mondott pár szót a kocsiról, utána az alapokat kipróbáltatta velem: fékezés, váltások, csúsztatott haladás, kanyarodás, kezelőszervek, stb. (fél óra ment el vele). Utána a hátra lévő 1 óra forgalomba volt már, ki a városból, el a szomszéd településig, körforgalom, egyenrangú kereszteződés, vissza a városba, be a belvárosba, és vissza a találkozó helyre.
Következő alkalmat már eleve úgy kezdtük, hogy én vezettem ki a rutin pályára, ott 2 parkolás, 1 emelkedő, 1 Y, és utána megint forgalom.
Ma pedig el a belvárosba, utána kimentem rutin pályára, ott sok parkolás, Y-ok, emelkedő (1 óra elment vele), utána ki forgalomba, és vissza a találkozó helyre.
Néha meglep mennyire bízik bennem, mert én még eléggé figyelek mindenre a forgalomba a kevés tapasztalat miatt, de azért jó. Minél hamarabb megszokom ezt a sok dolgot, annál jobb.
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Snooker #10198 üzenetére
Ezert szeretem a teherautokat.
Elottem meg gyorsitanak az autosok, amikor mar reg latom, hogy nem erdemes meg csak tartani sem a sebesseget, mert a sor eleje mar fekez...
Ezert nem is ertem, hogy miert kell a tavolsagi buszokon a sofornek lent ulnie, mig az utasok magasan vannak... -
DeNOx
tag
válasz
Snooker #10136 üzenetére
Áááá így már értelek.
Mi csak 50 percet vezettünk 1 "óra" alatt.
lujó55: Én azért egy ilyen oktatónak nem örültem volna a mai rendszer alapján mert azidő alatt míg vezetek akkor már inkább a vizsgaútvonalakat járjuk be ne azokat ahol lehet soha életembe nem fogok menni.
-
Drizzt
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest