Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
lockdown90 #15419 üzenetére
Nem csak...
Hugi első oktatója egy gyökér fasz volt. Akkor telt be a pohár, amikor novemberben több, mint 1.5 óra várakozás után sem jelent meg, de attól függetrlenül kérte az óradíjat.
Oktató csere után sokkal jobban és könnyebben ment neki a tanulás. Le is vizsgázott másodikra. 0 kenőpénz.
Az első vizsgán rosszul választotta meg a helyet az egy ívben megforduláshoz, el is kaszálta a vizsgabiztos.Úgyhogy, teljesen megértem #15418 jellegű hozzászólásokat és igényeket. Nem vagyok Szögödi, nem tudok segíteni oktató találni. Viszont van egy csomó földút ahol lehet gyakorolni. Én is úgy mentem az első igazi órámra, hogy már nem volt gond az elindulás, megállás, kanyarodás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest