- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
Sanyaaa26 #15157 üzenetére
Szia!
Igen, hátul ül a vizsgabiztos.
Nekem a vizsgán volt egy szituáció, hogy merőleges parkolás hátra, szépen csináltam, kúsztatom hátra a kocsit és egyszercsak érzem, hogy megáll az autó és nem én fékeztem. Utána az oktatóm mondta, hogy lábujjkörömmel rásimított a fékre, mert kukák voltak mögöttünk (féltette az autót, na), de a vizsgabiztos nem vette észre. Simán átmentem hibavonal nélkül.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Nem jellemző, hogy ilyen direkten segít. Nálam az oktató annyit csinált, hogy amikor beültünk, akkor a biztonsági övét vagy fél percen keresztül kötötte be, NAGYON látványos mozdulatokkal - hogy el ne felejtse a vizsgázó a stresszben
De azon túl nem tudott segíteni. Ha lebukik, akkor őt is "feljelenti" a vizsgabiztos, és megbírságolják/eltiltják.
Pl nálam anno a sikeres vizsga után a biztos jól lebaszta az oktatómat, hogy kimaradt a "főútvonalra balra kanyarodás alárendelt kereszteződésben" lépés, és közölte, hogy csak azért nem nyomja fel, mert akkor fizetnie kéne több tízezret.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Nem segíthet, csak az irányt meg a manővereket mondhatja.
Pedálba se nagyon tud, ha jól tudom az oktatóocsik belső visszapillantóján (legalábbis az enyémnél vol) van egy kisebb alsó tükör ami a pedálokra néz, egyrészt onnan látja a vizsgabiztos, hogy milyen a pedálmunkád, másrészt nézi, hogy az oktató belenyúl-e.
Persze ha rásegítesz a vizsgára szerintem minden lehetséges, még az is, hogy elnézi, ha az oktató belenyúl a pedálba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest