Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry

veterán

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek.

Tanulási intenzitás: egyetem alatt néha naponta vagyok bent 8-10 órákat, zh/vizsgaidőszakban meg minimális alvás mellett kell dogát írni pár naponta, közte folyamatos tanulással. Szerinted meghatna egy napi 4 órás kis tanfolyam egy hét alatt? :) Jó, nem akarom alábecsülni, csak azt mondom, hogy magamat ismerve, szerintem tudnám teljesíteni, el is tudnék járni minden nap, akkor meg mire várjak.

Előre tanulás: na pont ilyen programokra gondolok első körben, vagy igazából más is lehet, miért ne tanulnék előre? Akár kresz, akár eü.

Keresés: át fogom nézni, de azért arra nehéz rákeresni (már címszavak alapján), hogy kinek-milyen tapasztalatai vannak. Az általános kérdésekre a válaszokat meg nem lenne rossz bepakolni első hozzászólásba, bár ezekre többnyire kaptam már választ.

Kresz: vizsga nélkül nyilván nem mennék forgalomba, csak arra gondoltam, hogy ha a rutin ilyen saját tanpályás autós ismerkedés, azt lehetne-e anélkül, ha csak későn kapok kresz vizsga időpontot, de akkor nem. De a kresz vizsgára nem is kell sokat várni, nem? Az inkább a forgalmira jellemző?

Orvosi: ha mindenképp fizetős, akkor már inkább az iskolánál (dokinál most egy-két egyéb dolog miatt úgyis macerásabb lenne).

EÜ: nem jó hír... de rendben. Itt inkább az érdekelt, minek a feltétele, de akkor szabadon tudok vele variálni.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés