Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek.
Tanulási intenzitás: egyetem alatt néha naponta vagyok bent 8-10 órákat, zh/vizsgaidőszakban meg minimális alvás mellett kell dogát írni pár naponta, közte folyamatos tanulással. Szerinted meghatna egy napi 4 órás kis tanfolyam egy hét alatt? Jó, nem akarom alábecsülni, csak azt mondom, hogy magamat ismerve, szerintem tudnám teljesíteni, el is tudnék járni minden nap, akkor meg mire várjak.
Előre tanulás: na pont ilyen programokra gondolok első körben, vagy igazából más is lehet, miért ne tanulnék előre? Akár kresz, akár eü.
Keresés: át fogom nézni, de azért arra nehéz rákeresni (már címszavak alapján), hogy kinek-milyen tapasztalatai vannak. Az általános kérdésekre a válaszokat meg nem lenne rossz bepakolni első hozzászólásba, bár ezekre többnyire kaptam már választ.
Kresz: vizsga nélkül nyilván nem mennék forgalomba, csak arra gondoltam, hogy ha a rutin ilyen saját tanpályás autós ismerkedés, azt lehetne-e anélkül, ha csak későn kapok kresz vizsga időpontot, de akkor nem. De a kresz vizsgára nem is kell sokat várni, nem? Az inkább a forgalmira jellemző?
Orvosi: ha mindenképp fizetős, akkor már inkább az iskolánál (dokinál most egy-két egyéb dolog miatt úgyis macerásabb lenne).
EÜ: nem jó hír... de rendben. Itt inkább az érdekelt, minek a feltétele, de akkor szabadon tudok vele variálni.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest