- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
válasz
nebancsa #976 üzenetére
Ha hirdetés feladásnál az eladó nem kapcsolja ki a háztól házig kérelmeket, akkor automatikusan ott lesz hirdetés mellett az igénylési lehetőség. Függetlenül attól, hogy háztól házig-al vagy személyesen szeretné eladni a cuccát.
Ez egy ilyen jó kis Jófogás faxság.
Nyilván ilyenkor kap egy emailt az illető, amiben ott az űrlap, amit ha kitölt akkor mehet(ne) is a háztól házig.
Viszont ha nincs élő számlaszáma, életében nem adott fel Fox, GLS csomagot, nem nézi az emailt, vagy full inkompetens az ilyen online kifizetésekben, akkor nincs min csodálkozni.Szóval a lényeg, hogy hiába van ott a "megrendelem" gomb, az semmit nem jelent.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
nebancsa #976 üzenetére
Tehát az eladóra írtál rá
Nem ő a láma szerintem mert a múltkor én is hasonlóan jártam csak eladóként.A vevő megrendelte a terméket tőlem én vissza mondtam ,írtam neki,hogy belekalkulálom az árba aztán bekapcsolom a szállítási lehetőséget ha meglátja a módosított hirdetést akkor rendelje nyugodtan.Nos meg is rendelte később vártam a jóváhagyást a jófogástól,eltelt pár óra és nem jött semmi,írtam nekik mire azt írták jóval később vissza,hogy el kell bírálniuk a dolgot aztán legalább egy nap után jött,hogy elutasítva. vagy ezt a nem jött létre vagy mi.Szóval inkább a jófogás a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest