Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Lehet ne ma legjobb helyen teszem fel kérdésem, de nem találtam közelebbi aktív szobát...
Kérdésem:
"JBL Portable" aplikációvak nem lehet be kapcsolni a hangszórót? (JBL Charge 5)
Gondolok itt arra, hogy előbb be kell kézzel kapcsolnom a hangszórót, majd utána tudok csak zenét lejátszani, vagy bármit is csinálni az app-ban?
Vagy valamit nem jól csinálok?
Bocs a láma kérdésért, de ez az első JBL hangszóróm.
(Eddig UE Boom volt, azt pl app-ból, ágyból fekve is be lehet kapcsolni, gondoltam ez is tudni fogja)
Köszönöm előre is a választ
-
Én a sima Wave Beam-et használom iPhone társaságában már lassan 2 éve, az egyetlen dolog amit én is mindig hiányoltam, az a jobb testreszabhatóság már ami az érintést illeti. Azóta már megszoktam, így engem nem igen zavar.
-
Boltban vettem. Egyenlőre kikapcsoltam minden érintés funkciót. Majd párszor megpróbálom hátha meg tudom szokni.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Az érdekes mert pl a DJI-nál meg pont, hogy az ápülön volt több funkció az app-ban.
-
-
NvidiaRTX
őstag
Ha online vetted 14 napos elállással lehet élni.
Amúgy mielőtt megvetted volna:
-Vagy nézel róla videót mit tud és hogyan lehet használni.
-Vagy letöltöd a hozzá való manual-t abban minden benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest