-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz macilaci78 #20581 üzenetére
Személy szerint már azzal is bajom van hogy külön ki kell emelni hogy LHR-es vagy sem
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vegitossj7
addikt
válasz Intruder2k5 #20574 üzenetére
Akkor bocsi, nem tűnt fel sajnos
-
vegitossj7
addikt
válasz macilaci78 #20572 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ha lehetőség lenne egy külön kategóriának, mindenki jobban járna.
Amikor beleírják hogy mekkora a Mh/s-re képes, nem tudom gaminggel összekötni sajnos.VGA-k lehetnek drágábbak, de mikor 10 milliós rig-eket hirdetnek, elrontja az ember napját.
Mondom úgy hogy már több mint 1 éve csendben vártam hogy legyen változás, de napi szinten ez vár ha GPU-ra keresek.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz lezso6 #20570 üzenetére
Ha nagyon akarjátok, sok sikert.
>Hiába tiltod be az árusítását, akkor sem lesz változás.Ahogy nézegettem a CPU-kat, elég jó árban vannak. Sőt, minden más.
A bajom annyi hogy a Gaminggel együtt vannak a Bányász uzsorások, ha nem is tiltani, egy külön kategóriát igazán kaphatnának.
Mikor olyat ír a feladó hogy "emberi áron adok el" és az MSRP négyszerese, picit felmegy az emberben a pumpa.
Autókról nem vitázhatok, amit kinéztem nagyon jó árban volt előző hónapban.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vegitossj7
addikt
Hát, ha az a megoldás erre hogy "dőljön be az egész Crypto", akkor arra várhatunk.
Főleg hogy már EA-től Ubisoftig Blockchain/NFT játékokat akar csinálni...
Csak arra akartam utalni az egész "bányász tiltás"-al hogy nem vet jó fényt a Hardverapróra, repülnek a 6-10 milliós értékek olyan dolgokért amiket ők maguk vittek ilyen árakba.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vegitossj7
addikt
válasz s7evcsenko #20565 üzenetére
Hát, elég bonyolult egy téma, de lényegében mindenki szórakozását elrontják rövid- és hosszútávon is.
Azzal hogy teret kapnak meg még inkább terjed ez a "trend".
Több mint 1 éve nem lehet GPU-t venni onnan, mivel 2-3-4-5x áron mennek a dolgok,mintha nem is léteznének ezek a kártyák/gépek.
Az meg megint másik hogy ha bányásszák a kártyákat, nem mondják meg mennyit-milyen állapotban futott előtte, simán rádsóznak egy olyan kártyát amiről tudják hogy nem tudja azt a teljesítményt adni ami a dobozra van írva.
2 tucat ember adja el/veszi meg egész Magyarország készletét.
Bár tudom, már késő, ezt még a legelején kellett volna megtenni, de jobb később mint soha.
Személyes véleményem volt.
Szerk: Nem az eladók/vevőkkel van bajom, hanem magával a Bányászat népszerűtísével az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Sziasztok!
A Hardverapró csapat nem gondolkozott el azon mostanság hogy minden Bányász rig-et, eladót-vevőt tiltásra helyezzenek?
Magyarország egyik legmegbízhatóbb helye sokunknak az oldal, sokan itt is adják el ezeket.
Csak egy észrevétel, remélem nem vagyok egyedül ezzel.
Köszi!Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Drón topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.