Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
tivike1986
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
De ez egy apróhirdetési oldal. Nem az árukereső. És nem hiszem, hogy ki lenne rekesztve az ő egyre népesebb közösségük. Sokkal inkább olyan lenne mintha kimennél a piacra és jobb oldalt a mamóka lenne a házi káposztával, bal oldalt meg a nagy zöldséges standok. Jelenleg elvésznek a nagyok közt a kicsik. Attól még eldönthetné mindenki aki szűr, hogy merre akar nézelődni. Szerintem ez az elhatalmasodó helyzet belemar az oldal alap jellegébe.
Az ÁFA-s példa hát...
Inkább ne menjünk bele. Történetesen egy adótanácsadó vagyok.

Ha opcionális a szűrés az még mindig csak a felhasználói élményt javítaná. Nem hiszem, hogy a kereskedő sérülne. Mert az használná aki nem akarná látni az ő hirdetéseiket. Valószínűleg ez a személy amúgy sem vásárolna tőlük, ha nem muszáj. Ugyanakkor, ha nem találja meg a keresett terméket még mindig fordulhat balra a piacon.
Kérdés: A magánszemélyek nem emelnek ki soha? Így az ő kiemeléseik gyakorlatilag elvesznek. A hirdetéseikkel együtt kb...
Ui: Nagyon is értem, hogy profitorientált a csapat. Szavam nincs ez ellen. Akkor van baj, ha etikátlanná válik. Máskülönben mennyivel több lenne a kiemelést választó magánszemély, ha nem a kereskedők kiemeléseivel kellene mindenképp versenyezniük? (lehet semmivel... lehet valamivel... a lehetősége meglenne és veszteni való megint nem lenne sok)
-
tivike1986
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Nekem az, hogy bármerre indulok, az első 20 találat tömeges feltöltés. 100 meg 123 meg ilyen összegekkel. Konkrétum sehol nincs a címekben. Már olyan mint egy agresszív reklám. Írtad lentebb, hogy tőlük vásároltál. Már én is vásároltam tőlük. De most akkor mindenhol legyen hirdetés mert már vettem hirdetett terméket? Igazából sokan lehetnek szerintem akik ragaszkodnak ahhoz, hogy magánszemélytől vásároljanak. Nem tudom mennyire vagy autós személy. De azzal ugyanez a helyzet mint ami itt megy. Beszámítást hirdetnek, utána leszarozzák a cuccod, hogy lejjebb nyomják az árat. Szerintem ez sem szép. De ez már másik téma. Egyszerűen ezek miatt szeretik néha kerülni őket. Emellett én évek óta szerettem ide járni bogarászni apróhirdetések között. Ezek már nem apróhirdetések. De mondjuk írtam is, hogy nem akarom őket megvágni vagy semmi. Csak egy plusz funkció ha lenne... Azoknak akik néha szeretnének úgy keresni, hogy csak magánszemélyek hirdetései jelenjenek meg. Nem kötelező. De lehetne rá lehetőség. Szerintem jó lenne.
-
tivike1986
csendes tag
Sziasztok. Csak egy ötlet. Napi szinten bogarászom az oldalt. Gyakran vásárolok is. Az tűnt fel, hogy tele van az egész vállakozások és kalmárok hirdetéseivel. Tömegesen, kiemelve. Persze értem, hogy nem szabad elesni a kiemelések díjaitól. Maradjanak is elöl. A kérdésem, hogy nem lehetne egy szűrővel elkülöníteni a magán hirdetéseket? Már csak, hogy megtartsa az oldal az emberközeli mivoltát... Mondjuk hirdetés feladáskor be lehetne pipálni, hogy magán hirdetés. És akkor arra lehetne szűrni. Lassan olyan lesz mintha az árukeresőn lennék. Ha nem nem. Csak egy ötlet volt.

Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szép napot!
Inkább ne menjünk bele. Történetesen egy adótanácsadó vagyok.