- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Helló!
Akit esetleg érdekel Jquery-Ajax képzés, az írjon privátot.
( tartózkodástól függetlenül)
-
ubid
senior tag
A hibát megtaláltam. igazából annyi volt a hiba, hogy túl soknak találta a html kommenteket a fájlban, és ezért valahogy összeakadt , vagy nem tudom, a lényeg hogy kiszedtem a kommenteket és működik is.
köszönöm a segítséget!
-
ubid
senior tag
igen teljesen ezt és csak a szövegen változtattam. de máshol fut rendesen :S
ie. mozzila 4 ... chrome... -
ubid
senior tag
sajnos igen
:
-
ubid
senior tag
egy az egybe leszedtem mindent róla cska a belső szöeget írtam át... dehát az lényegtelen. viszont mégse fut .S
3.6 ban -
ubid
senior tag
a script ezen az oldalon található.
http://www.jquery-plugins.hu/plugin/36-lof-jslidernews.html
ez pedig a deklaárciója.
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('#scrollbar1').tinyscrollbar();
$('#example2').lofJSidernews({
interval: 4000,
easing: 'easeInOutQuad',
duration: 1200,
auto: true
});
});Köszi a segítséget
-
ubid
senior tag
Helló!
Egy kis segítséget kérnék!Van egy oldal , amin van egy hírdoboz javascripttel készítve.
minden böngészőbe fut, egyedül firefox 3.6 -ban nem tölt be. prögeti a preloader, de csak pörög és nem tölti be végleges állapotba.
hogy lehetne ezt lekezelni ?esetleg ha kódot kell mutatnom beírom, nem hosszú.
valakinek valami ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- S21 Dobozában
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: