Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi55555
tag
válasz
fordfairlane #5016 üzenetére
Rendben, értem. Köszi az info-kat.
-
Tibcsi55555
tag
Tudtok esetleg segíteni egy web visitor counter megírásában? Igazából csak annyit kell tudnia, hogy számolja a page refresht-t is és nem kell semmi csilli-villi háttér
-
Tibcsi55555
tag
válasz
Sk8erPeter #4945 üzenetére
Nagyon nagyon köszi a segítséget, hatalmas előre lépés így ez most nekem
Egy dolgot szeretnék még kérdezni, hogy a felsorolás miatt megjelennek a pontok a lista elején.
Esetleg lehet olyan csinálni szerinted hogy a 2 linket egy táblázatba betenni ?
<table> </table> -re gondolok. Így szépen egymás mellett lenne a két link.Köszi
-
Tibcsi55555
tag
válasz
Sk8erPeter #4943 üzenetére
Bocs, hogy értetlenkedek, a példa, ami fordfairline linkelt, nagyon jó, csak nem tudom hogy pontosan mit másoljak és milyen sorrendben.
Két szeparált frame-t látok, az egyikben a div parancs van,a másikban a kód. -
Tibcsi55555
tag
Köszi, de valamiért nem jön össze. Nem vagyok egy HTML/CSS/JS guru
Csak most tanulok bele, viszont egy olyan feladatot adtak nekem, ezért szeretném megoldani valahogy.
Példáknak találtam már régebben http://www.scientificpsychic.com/etc/css-mouseover.html ; http://www.nicolashoening.de/?twocents&nr=8 , de egyszerűen nekem nem működik a mouseover funkció.Esetleg egy nagyon egyszerű kódot írnátok nekem ?
Köszi
-
Tibcsi55555
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni hogy hogyan tudok olyat készíteni egy weblapon hogy egy pop-up window-ban egy kép jelenjen meg hover text alatt ? Vagyis ha ráhúzom az egeret a szövegre, akkor egy kis ablakban jelenjen meg egy kép. Viszont ez az ablak ne törje szét az oldalt, vagyis valami féle popup legyen.
Próbálkozom sok mindennel, de egyszerűen nem sikerül.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest