- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-02-25 10:20 Téma összefoglaló
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Probléma megoldva!
Köszönöm a segítséget, elsőre úgy tűnt, hogy on topic problémával állunk szemben, és valami nem stimmel az IE9 GA javascript futtatásával (a Google adott is jópár ilyen jellegű találatot...).
Kiderült, hogy szó sincs róla, egyszerűen valamilyen grafikus program szétcseszte a PNG hozzárendeléseket, és az IE ezért semmilyen PNG-t nem jelenített meg - furcsa módon Chrome alatt nem volt ilyen gond.
Találtam egy RegFixet, lefuttattam, és minden oké.
Bocs, hogy off topic problémával zavartam, és még egyszer köszi a segítségeket!
A vicc az, hogy a legelején megmondtam fél perc teszt után, hogy a hiba a te gépeden van. Na sebaj, legközelebb hátha jobban hiszel nekünk.
-
trisztan94
őstag
Köszönöm, ez nagy segítség!
Ez egyrészt azt jelenti, hogy mégis megy IE9 alatt...
A probléma viszont továbbra is adott: az XP-s gépem egy teljesen átlagos gép, mindennapi használatban hiba nélkül működik. Gyanítom, hogy rengeteg hasonló lehet még az országban, naponta több száz weboldalt néznek meg rajta probléma nélkül.
Akkor viszont hogy lehet az, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen az oldalon hibázik

u.i. Azzal a bordó téglalappal tényleg kell valamit kezdenem... Viszont én csak 1280x1024-es vagy kisebb felbontásban tudom megnézni sajnos, ott nem látszik
Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?Köszi az eddigi segítséget is!
-
martonx
veterán
A probléma viszont továbbra is adott: az XP-s gépem egy teljesen átlagos gép, mindennapi használatban hiba nélkül működik. Gyanítom, hogy rengeteg hasonló lehet még az országban, naponta több száz weboldalt néznek meg rajta probléma nélkül.

u.i. Azzal a bordó téglalappal tényleg kell valamit kezdenem... Viszont én csak 1280x1024-es vagy kisebb felbontásban tudom megnézni sajnos, ott nem látszik
Lassan mondom, hogy mindenki megértse. IE9 alatt működik. Egyedül a te gépeden nem működik.
Ha nem hiszed, akkor keress egy másik IE9-es winXP-s gépet és nézd meg rajta.
Olyanon pörögsz amin nem kellene, inkább dobd ki a kukába az őskövület gépet. -
Jim-Y
veterán

Bordó téglalap tipp:
ide állíts be egy default hátteret szerintem:#templatemo_site_title_bar_wrapper {
width: 100%;
height: 240px;
margin: 0 auto;
background: url(images/templatemo_header_bg_wrapper.jpg) no-repeat top center;
}ja nem... megvan...
ezt szinezd át tiszta feketére, vagy legalábbis vedd ki belőle a bordót:
[link] -
Jim-Y
veterán
-
fordfairlane
veterán
-
Jim-Y
veterán
Szerintem a hiba az ön böngészőjében lesz, mert megnéztem itthon IE9-cel, és pont ugyan úgy néz ki, mint Chrome, vagy FF alatt. Egyébként a két oldalsó bordó téglalap design-elem akar lenni?
-
martonx
veterán
Tegyük fel, hogy IE9 alatt nem megy rendesen a GA.js (bár ez önmagában is hihetetlen szerintem, illetve ki is próbáltam, és nem áll le, rendben lefut)
Mégis mi történik ekkor? A GA.js után következő javascript, hangsúlyozom csak a javascript kódok futása megáll. Kizárólag ennyi.
Tehát amit mondasz, és tegyük fel, hogy IE9 alatt tényleg nem megy, akkor is csak féligazság.
Persze a további js-ek leállása egy SPA esetében nagy gond lehet, a te oldalad esetében, ahol ez az egyszál js fut, lényegtelen. Maximum torzítani fog a valósághoz képest a GA mérés. -
Jim-Y
veterán
Nekem IE8 alatt jelent meg jón Win7x86 alól
-
martonx
veterán
Mondjuk nekem sincs fent külön IE9, IE10-el emuláltam IE6-ig.
IE6-ban már valóban szétcsúszik a layout, IE7 és afölött jó.
Az xp-s gépednél valami más gebasz lehet.
Pláne, hogy amiket hiányolsz azoknak az elemeknek éppen semmi közük nincs az oldalon lévő egy szál google analytics javascriptjének lefutásához. -
martonx
veterán
Akárhogy is nézem, nem látok különbséget IE10 és IE9 között a lapon. Ha azt is leírnád, hogy mit kell figyelni, mi nem megy???
Illetve egy ilyet ír ki az IE10 is:"SEC7114: A követésvédelem blokkolta a lap letöltését.
http://www.google-analytics.com/ga.js " -
Soak
veterán
-
Jim-Y
veterán
Nézz rá IE-ben F12-vel (Developer Tools) hátha kiír valami olyan errort a console, ami segíthet.
-
martonx
veterán
Sziasztok, összeütöttem egy kis céges honlapot, IE10, Chrome és Opera Mini alatt hibátlan, de IE9 alatt nem töltődik be rendesen, pár elem kimarad.
Ráguglizva azt gyanítom, hogy a Google Analytics javascript kódjával lehet valami, ami IE9 alatt nem fut le normálisan.
Mivel csak hobbista vagyok, jól jönne bármilyen (egyszerű) segítség azzal kapcsolatban, hogy merre induljak el?
Köszi.
talán ha egy linket adnál, akkor meg tudnánk nézni, hogy mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- DJI Avata Pro-View Combo drón szett
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?