Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-Y
veterán
Bordó téglalap tipp:
ide állíts be egy default hátteret szerintem:#templatemo_site_title_bar_wrapper {
width: 100%;
height: 240px;
margin: 0 auto;
background: url(images/templatemo_header_bg_wrapper.jpg) no-repeat top center;
}ja nem... megvan...
ezt szinezd át tiszta feketére, vagy legalábbis vedd ki belőle a bordót:
[link] -
martonx
veterán
Tegyük fel, hogy IE9 alatt nem megy rendesen a GA.js (bár ez önmagában is hihetetlen szerintem, illetve ki is próbáltam, és nem áll le, rendben lefut)
Mégis mi történik ekkor? A GA.js után következő javascript, hangsúlyozom csak a javascript kódok futása megáll. Kizárólag ennyi.
Tehát amit mondasz, és tegyük fel, hogy IE9 alatt tényleg nem megy, akkor is csak féligazság.
Persze a további js-ek leállása egy SPA esetében nagy gond lehet, a te oldalad esetében, ahol ez az egyszál js fut, lényegtelen. Maximum torzítani fog a valósághoz képest a GA mérés. -
martonx
veterán
Mondjuk nekem sincs fent külön IE9, IE10-el emuláltam IE6-ig.
IE6-ban már valóban szétcsúszik a layout, IE7 és afölött jó.
Az xp-s gépednél valami más gebasz lehet.
Pláne, hogy amiket hiányolsz azoknak az elemeknek éppen semmi közük nincs az oldalon lévő egy szál google analytics javascriptjének lefutásához. -
martonx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest