- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#36268800 #3557 üzenetére
Ha 2002-es, akkor bőven tartalmazhat elavult dolgokat, úgyhogy inkább valami frissebb könyvre/e-bookra/egyébre hagyatkoznék. Ebből a 24 órás valamiből is tuti van frissebb, biztos nem árt, ha átnézed, egyébként műszaki jellegű könyvtárban is kapható (ha valamelyik főiskolába/egyetemre jársz, akkor érdemes ott körülnézni), elég drágák ezek a könyvek, úgyhogy ha nem akarsz kiadni annyit, akkor inkább könyvtárból vedd ki. Aztán persze nagyon jó online tutorialok is vannak. Az MDN oldalát tényleg érdemes nézegetni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
#36268800 #3557 üzenetére
Szia
Szerintem először ezeket fusd át: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Guide
Nekem van egy könyvem, kiadóban kiadott magyar nyelvű könyv, ami szó szerint lefordította ebben a guide-ban lévő részeket, és azt saját tudásként adja elErgo én nem sz*r*znék (már bocsánat) könyvekkel, hanem ezzel a guide-dal szereznék egy alapvető tudást, majd tutorialok követésével etc szereznék gyakorlatot is a helyedben. üdv
És itt is vannak még hasznos linkek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest