- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Ahogy én látom a Trixie támogatja az IE8 user scripteket, sőt arra találták ki: Trixie 0.2.3
To operate it:
1.put your userscript in c:\Program Files (x86)\Bhelpuri\Trixie\Scripts\ folder (it contains some samples you can start with)
2.restart IE or go to "Tools" -> "Trixie Options" menu and click "Reload Scripts" button (no need to restart IE)Már be is integráltam az IE8 böngészőbe a telepítővel, előtte fel kellett rakni az XP SP3-ra a NETF 2.0 -át.. nekem nem volt fenn!
Már csak a megfelelő user script megírása hiányzik! Mivel be és ki tudom kapcsolni a többi Trixie scriptet is az eszközök menűből megnyíló Ablakban!
Másik böngésző nem megoldás nekem, mert sok oldalt nyomtatni szeretnék a vodafone oldaláról IE8 alatt és felül foglalja a helyet a figyelmeztető ablak a Vodafone lapon pl., hogy váltsak böngészőt... sajnos nem integráltak az oldalba X-et vagy Ok-t, hogy eltünjön!
Tudnál segíteni a megfelelő script megírásában? -
Jim-Y
veterán
Hat, szerintem meg nem igy kell hasznalni ahogy o probalta. En nem ismerem ezt a libet, es epphogycsak megnyitottam a github repot, de szerintem ez nem egy jQuery widget, hanem egy kulon fajl egy konstruktorral.
http://imakewebthings.com/waypoints/guides/getting-started/
var waypoint = new Waypoint({
element: document.getElementById('element-waypoint'),
handler: function(direction) {
notify(this.element.id + ' triggers at ' + this.triggerPoint)
},
offset: '75%'
}) -
adam_
senior tag
TypeError: $(...).waypoint is not a function
Persze, így van behúzva a library. Kimásolom az adott részt:
<!-- JQuery link -->
<script src="js/jquery-1.11.2.min.js"></script>
<!-- Default animation JQuery link -->
<script src="js/javascript.js"></script>
<!-- JQuery Lightbox -->
<script src="js/imagelightbox.js"></script>
<script src="js/waypoints.js"></script>
</body>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest