- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Tudom, hogy keretrendszer a menő, de ha mondjuk sima Javascriptben kell megírni egy frontendet, ti hogyan készítitek el a templatet?
Sehogy, használok egy már meglévő, jól bevált, egyszerű megoldást, pl. Svelte, Alpine van htmx. Ezek egyike sem jelent nagy package méretet, és hosszú távon sokkal kényelmesebb használni, mint egy saját megoldást, ami 100%-ban feature-incomplete, 100%-ban tartalmaz rejtett bugokat és 100%-ban jobban megéri használni, mint újra feltalálni a kereket.
-
martonx
veterán
Ne hülyéskedjünk már.
Én vagyok a keretrendszerek legnagyobb ellenzője, de ez amit te csinálsz ez már könyörög legalább egy Svelte behúzásáért, és használatáért.
Vagy pedig valamit őrületesen félre értettél, és amit valójában akarsz, az a meglévő DOM-ban pár apróbb módosítás, amihez meg felesleges ennyi körítés.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Formula-1
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest