- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Tudom, hogy keretrendszer a menő, de ha mondjuk sima Javascriptben kell megírni egy frontendet, ti hogyan készítitek el a templatet?
Sehogy, használok egy már meglévő, jól bevált, egyszerű megoldást, pl. Svelte, Alpine van htmx. Ezek egyike sem jelent nagy package méretet, és hosszú távon sokkal kényelmesebb használni, mint egy saját megoldást, ami 100%-ban feature-incomplete, 100%-ban tartalmaz rejtett bugokat és 100%-ban jobban megéri használni, mint újra feltalálni a kereket.
-
martonx
veterán
Ne hülyéskedjünk már.
Én vagyok a keretrendszerek legnagyobb ellenzője, de ez amit te csinálsz ez már könyörög legalább egy Svelte behúzásáért, és használatáért.
Vagy pedig valamit őrületesen félre értettél, és amit valójában akarsz, az a meglévő DOM-ban pár apróbb módosítás, amihez meg felesleges ennyi körítés.
Szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest