- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin
üzenetére
Ugy lehet felkesziteni hogy nem irsz egy sor JS kodot sem
Azt nem különösebben nagy ügy elintézni, hogy legyen nagyon kevés számú legfelső szintű div, azokon alapból display: none, és az js-ből legyen átállítva block / inline vagy akármire. Ha js nem fut, nem fog látszani semmi, csak egy üzenet, hogy kedves felhasználó, leszel szíves engedélyezni a js-t.
De különben csatlakoznék azokhoz, akik tojnak rá. Aki letiltja a js-t, csak ignore, és nem foglalkozni vele, mi lesz az oldallal. Aki egy hulladék vacakot akar böngészőnek hívni, had büfögjön, amit csak akar, de ha az oldalt is akarja, lesz szíves letölteni egy böngészőt - chrome.
Én például bele írtam a user guide-ba, hogy figyi felhasználó, nincs itt semmi ördöngösség, de ha valami mégsem megy, légyszi töltsd le ezt a böngészőt, és oda adtam egy chrome linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest